För att fira att bloggen fyller 3 år så har jag en liten videohälsning till alla mina läsare, oavsett var i världen ni befinner er just nu.

För att fira att bloggen fyller 3 år så bjuder jag på 3 onlinesessioner med mej, Annika. Skulle du råka finnas i närheten av Jakobstad och föredrar en fysisk träff så är det ingen omöjlighet.

Du ansöker om en plats genom att fylla i ett formulär längre ner på sidan, men först lite mer information om vad som gäller.

  1. Detta är inte en utlottning, utan jag väljer ut de ansökningar som jag intuitivt känner att får mest nytta ut av en session.
  2. Jag tar enbart kontakt från bloggen till den e-postadress som uppgetts av dej i formuläret. Om du blir kontaktad “av mej” i detta ärende eller för vänförfrågan via sociala medier eller andra kanaler så är det en fejkprofil. Vänligen ignorera, tack! 
  3. När vi fått kontakt så bokar vi in en tidpunkt som passar oss båda, samt utbyter kontaktuppgifter för videosamtal. Jag ringer sen upp vid avtalad tid.
  4. Självklart har jag moralisk tystnadsplikt när det gäller tarot-sessioner så varken ditt namn eller din frågeställning kommer att offentliggöras någonstans. 
  5. Du som väljer att skicka in en fråga tar helt och hållet eget ansvar ifall det visar sej att ditt konto är avlyssnad av en tredje part. 
  6. Du är införstådd med att vårt möte är en interaktion mellan oss båda och att en förutsättning för ett givande samtal är att vi båda har öppet, ärligt uppsåt. Du är även införstådd med att jag använder tarotkort som verktyg och du ger din tillåtelse till att jag använder dem för att se på din situation i samma ögonblick som du skickar in din ansökan.
  7. Om frågor uppstår som jag anser är oetiska eller omoraliska så kommer jag inte att svara på dem, och det bör respekteras.
  8. För att det inte ska bli för stressigt för någon att ansöka så kommer denna möjlighet stå öppen till slutet av året (31.12.2020 kl.23:59). Dock rekommenderar jag att du skickar in din ansökan så fort som möjligt. Kanske väljer jag ut någon redan i november, och någon annan i mitten av december. 
  9. Om du har orkat läsa ända hit och fortfarande är intresserad så är det bara att plita ihop några få rader om dej själv.  Berätta helt kort vad det är som trycker ditt hjärta just nu, vad du behöver hjälp med att klura ut. Sessionen handlar inte om att jag ska bevisa min förmåga, utan om att vi tillsammans kanske kan räta ut några frågetecken.. Ibland räcker det ju långt bara att få prata av sej med någon som förstår. Jag ger dej en timme av min tid. Välkommen med din ansökan!
  10. Disclaimer: Mina sessioner ersätter på inget sätt den vård som många är i behov av och jag råder ingen att avbryta eventuella medicineringar eller behandlingar. Vid allvarligt illamående uppmanas du kontakta sjukvården för att få professionell hjälp. Kram till dej! 

Skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, men senast 31.12.2020. Genom att skicka in en ansökan så tar du eget ansvar för att du läst, förstått och accepterat de 10 punkterna listade här ovan.

Tack för förtroendet, och lycka till!

Dela gärna!