Oavsett om man levt med olika former av misshandel eller inte så är det viktigt att hitta sin egen energi, för att lära sej var man själv börjar och slutar. Har man upplevt psykisk och känslomässig misshandel så är det väldigt vanligt att man tappat kontakten till sin egen kärna, och man har svårt att lägga gränser och ännu svårare att känna sej bekväm med det. 

Susanne kom in i mitt liv som en räddande ängel precis när jag behövde det som mest, vilket var hösten 2015. I början av 2016 bokade jag in mej för en tretimmars energibehandling på hennes företag IVAR energy. Hon hjälpte mej hitta min inre eld, så att jag fick styrkan att lämna det helvete som höll på kosta mej livet. Med tiden har hon kommit att bli en av mina allra närmaste vänner, något jag ser som en ljuv välsignelse. 

Jag blev väldigt glad över att Susanne gjorde en julkalender till december 2019, och ännu gladare över att jag fick lov att publicera den här på bloggen. Orsaken är enkel: Det är en skattkista fylld med övningar som hjälper alla att komma mer i kontakt med sin egen energi, övningar som alla har råd med. Alla väljer själva hur mycket tid man vill investera, och när man vill göra det, därför finns de nu samlade här under rubriken Sussis skattkista, lättillgängliga för alla. Ge dej själv den kärlek och omsorg som du både behöver och förtjänar, och investera i tid för dej själv. 

♥ Det är min önskan att du ska hitta några guldkorn bland dessa skatter! 

♥ Mitt hjärtevarma tack både till Susanne och till dej som läser min blogg! 

Lucka 1

Lucka 2

Lucka 3

Lucka 4

Lucka 5

Lucka 6

Lucka 7

Lucka 8

Lucka 9

Lucka 10

Lucka 11

Lucka 12

Lucka 13

Lucka 14

Lucka 15

Lucka 16

Lucka 17

Lucka 18

Lucka 19

Lucka 20

Lucka 21

Lucka 22

Lucka 23

Lucka 24

♥ Om du önskar komma i kontakt med Susanne så kan du skicka ett meddelande genom att fylla i ett formulär på ivar.fi

♥ Om du känner någon som du tror skulle ha nytta av dessa övningar får du mer än gärna dela denna sida.

♥ Jag önskar dej allt gott! 

Annika