Pandora opened the jar and all the evil flew out, leaving only hope inside once she had closed it again. Today the phrase “to open Pandora´s Box” means to perform an action that may seem small or innocent, but that turns out to have severly detrimental and far-reaching consequences.
//Text & bild från min privata instagram @oasenprana

Här nedan hittar du länkar till julkalenderns alla luckor:

Tanken var först att lägga EN Röd Flagga bakom varje lucka, men vartefter jag skrev om de olika varningssignalerna så noterade jag att 24 luckor inte kommer att räcka till. Istället för att förlänga julkalendern till nyårsafton (som var ett alternativ) så valde jag att klämma in betydligt fler varningsklockor bakom vissa luckor, allt för att kunna avsluta med den största röda flaggan den 24:e och ändå ha bjudit på fler varningssignaler än utlovat. En annan orsak till valet var att jag ville få de viktigaste röda flaggorna ur världen i god tid innan nyår, så vi alla kan fokusera på ett riktigt Gott Nytt År, med allt vad det innebär av nystart. Hoppas du känner att julkalendern varit givande, hör gärna av dej med feedback eller om det är något ämne du önskar läsa mer om.

Ett stort ♥TACK♥ till alla er som delat mina inlägg, och till er som hört av er med saklig respons, det värmer! Fortsätt gärna! ♥

♥♥♥ Tillsammans är vi starka! ♥♥♥

Kram, Annika ♥

Ps. Vill du ha chansen att vinna gåvan som gömmer sej i skattkistan så prenumerera på bloggen genom att fylla i din e-postadress längst ner på sidan (innan 24.12). Vinnaren meddelas per e-post. Lycka till! ♥ // Vinnaren har meddelats 25.12. Vem vann?

1. HÄR hittar du lucka 1.

2. HÄR hittar du lucka 2.

3. HÄR hittar du lucka 3.

4. HÄR hittar du lucka 4.

5. HÄR hittar du lucka 5.

6. HÄR hittar du lucka 6.

7. HÄR hittar du lucka 7.

8. HÄR hittar du lucka 8.

9. HÄR hittar du lucka 9.

10. HÄR hittar du lucka 10.

11. HÄR hittar du lucka 11.

12. HÄR hittar du lucka 12.

13. HÄR hittar du lucka 13.

14. HÄR hittar du lucka 14.

15. HÄR hittar du lucka 15.

16. HÄR hittar du lucka 16.

17. HÄR hittar du lucka 17.

18. HÄR hittar du lucka 18.

19. HÄR hittar du lucka 19.

20. HÄR hittar du lucka 20.

21. HÄR hittar du lucka 21.

22. HÄR hittar du lucka 22.

23. HÄR hittar du lucka 23.

24. HÄR hittar du lucka 24.