Pandora opened the jar and all the evil flew out, leaving only hope inside once she had closed it again. Today the phrase “to open Pandora´s Box” means to perform an action that may seem small or innocent, but that turns out to have severly detrimental and far-reaching consequences.
//Text & bild från min privata instagram @oasenprana // Prenumerera på bloggen före julafton och du kan vinna skatten som hittas inne i skattkistan!

Sjuttonde December

Hen förväntar sej specialbehandling. Det är sällan som en narcissist nöjer sej med att beställa något från menyn så som det är presenterat där, utan hen vill nästan alltid ändra på något. Det är väldigt sällan du ser en narcissist beställa in husets vin till maten utan att först noggrant förhört sej om vad som finns att tillgå och vill hen ha en drink så ska den tillredas eller serveras precis enligt narcissistens egna påhittade regler. Om hen skaffat sej någon pryl eller fordon som skräddarsytts efter hens önskemål så är hen väldigt mån om att alla runt omkring ska känna till det så därför skryts det både vitt & brett, eller subtilt, i tid och otid. Vilka typer som inspirerat till ordet prylbög kan man kanske lista ut…? ;))

Hen kräver ofta att omedelbart bli kopplad till den högsta chefen när minsta lilla sak inte är till hens belåtenhet för att känna nån slags stolthet i sin egen viktighet i att ha vänt sej till, och blivit hörd, av högsta hönset. Hen förväntar sej även att bli storslaget uppvaktad med fina gåvor (även om hen blygsamt säger att hen inte behöver något) men anstränger sej inte det minsta för andra, annat än i Love Bombing fasen , som inte handlar om generositet, utan om att du ska fastna på kroken. Du kanske får nöja dej med ett “Du är död för mej!” sms på din födelsedag bara för att du tagit dej friheten att begränsa hens möjligheter att förstöra din födelsedag genom att t.ex. resa bort helt ensam, eller att du får höra på självaste julafton i samband med tomtens ankomst att hen inte alls skaffat nån julklapp till dej, för du har ju redan allt du behöver, samtidigt som hen utan minsta antydan till dåligt samvete sitter och öppnar sina klappar som andra bemödat sej att tänka ut, införskaffa och ge.

Ja, hen förväntar sej specialbehandling oavsett vad det handlar om. Har du fler exempel så är du välkommen att fylla på i kommentarsfältet! Själv måste jag ta en liten tupplur nu, det händer så mycket mysigt nu i dessa dagar att det gäller att hushålla lite med orken så paketen blir inslagna och vännerna kramade innan nästa söndag! ♥

 

Dela gärna, och minns också att prenumerera! ♥

4 reaktioner till “Lucka 17

 1. Mitt ex i ett nötskal. Kan inte annat säga än prisa Gud för den där fyllan han hade då han kom på den briljanta idén att vi skulle gå skilda vägar. För det var ju självklart (enligt honom) att jag hade någon annan då jag inte ville ha sex med honom..

  Sen att han inte mindes dagen efter att han pushade på att vi skulle gå skilda vägar är hans problem inte mitt. Är så oändligt tacksam att jag inte är hans fästmö mera.

  1. Kan inte annat än gratulera dej till din frihet Annika! ✨🍀🥂
   Väldigt praktiskt med alla dessa fyllor, för förutom att man kan bete sej hursomhelst så verkar man vara befriad från konsekvenser om man åberopar minnesförlust… ✨🤔😉😂

   1. Men det är ju hemskt egentligen att man var så blind där innan. Först. Det som verkar för bra för att vara sant. Så är oftast just precis det. 😂😂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.