Äntligen har du träffat mannen i ditt liv! Plötsligt förstår du varför det inte fungerat med någon annan tidigare. Det var ju meningen att du skulle vänta på just denna fantastiska man som är mer än allt du någonsin kunnat drömma om. En man som ser dej för den du är, som visar dej uppskattning och är genuint intresserad av att lära känna dej, hela ditt innersta väsen.

Blommor från Love Bombing fasen. Bild från min privata instagram @oasenprana

Ni har knappt tid att sova för ni pratar nätterna igenom och ert sexliv är fantastiskt. Han undrar vart helst i världen du vill resa och han lovar dej på stående fot att bjuda dej på en resa dit. Ni gör upp planer för en gemensam framtid och du är förundrad över att ni har exakt samma värderingar och drömmar i livet. Det här måste ju bara vara din själsfrände, eller tvillingsjäl…?

Dina kollegor tittar nyfiket på dej med spelad (?) avundsjuka när blomsterbud dyker upp på din arbetsplats; vackra buketter med kärleksfulla kort och du hinner knappt sköta ditt jobb för alla kärleksfulla meddelanden han skickar som du bara måste svara på. Genast.

Dina vänner är glada för din skull; Tänk att du äntligen hittat mannen i ditt liv, eller, att han hittat dej. Din lycka vet inga gränser. Du är som uppslukad av honom, dina vänner kanske påpekar att de knappt sett röken av dej sedan han dök upp men du bara ler stort och intygar att du mår så otroligt bra tillsammans med honom.  Under denna period av förtroendefulla stunder så kommer han även att begära fullständig lojalitet av dej gentemot honom, och i hans värld innebär det att du måste lova honom att aldrig någonsin prata om era problem med någon utomstående, inte med dina allra närmaste vänner eller ens med din terapeut. Du blir säkert helt paff när han tar upp saken då han gör det, för ni har ju inga som helst problem. Nej, inte ännu. Men han vet om att de kommer att komma, speciellt som det är han som kommer att skapa ett levande helvete för dej så småningom. Sen. När du fastnat ordentligt på kroken.

 

Alla romanser har en förälskelsefas, en fas när turturduvorna svävar på små moln och bara ser det bästa i varandra, en fas där sömn inte behövs i lika stor utsträckning som tidigare och man går omkring som i ett rus med ett fånigt leende på läpparna. En romans med en narcissist är inte som en romans med en sund person och om du upplever en himlastormande uppvaktning utan dess like så är risken stor att du råkat ut för en ulv i fårakläder, en iskall narcissist som beräknande spelar sina kort listigt och väl. Tekniken han använder sej av kallas “Love Bombing”, ett koncept som får dej att tro att du äntligen hittat din prins.

Istället för att förälskelsen sakta mognar till en djupare kärlek så som den skulle göra med en sund person så kommer du att få uppleva en kyla du inte riktigt kan sätta fingret på, och denna kyla brukar infalla så snart han känner sej säker på att han fångat dej på kroken.

Det kan handla om en ring på fingret, ett gemensamt hem, eller en graviditet. Något som gör att du inte lämnar honom så lätt, oavsett hur förkrossad du känner dej när din himmel plötsligt förvandlats till ett helvete…

När du väl fastnat på hans krok så väntar dej inget annat öde än att dansa med djävulen.

Om du hittar dej själv insnärjd i ett liv med en narcissist så är det klokaste du kan göra att åtminstone utåt sett behålla ditt lugn och i största hemlighet börja planera för din flykt. Att berätta för en narcissist att du genomskådat hen kommer att försvåra ditt liv mångfalt, tro mej! Mer om detta HÄR! & HÄR!. Tills dess; Ta hand om dej!

 

Dela gärna! ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.