“Finns det ett öde eller är allt bara en slump? Händelser som utspelar sig eller inte gör det beroende på vilka val man gör den dagen.

Men jag är övertygad om att vi skulle mötas, för hur det gick till har vi roat skrattat åt flera gånger. Inte visste jag den gången då jag, i tron att du var min kusin, klickade på vänförfrågan på fb, att du skulle bli en så god vän till mig. Först när du godkänt min förfrågan började jag se på fotona och undra vem du var, i samma veva kom jag på att min kusin var gift sen flera år tillbaka och hade ett annat efternamn.

När jag sen träffade dig för första gången, så kände jag direkt att du är ärlig, uppriktig, vänlig och naturlig. Du ska veta att jag uppskattar din hjälpsamhet som jag verkligen fått ta del av nu under min konvalescens. Jag är säker på att det är en del som utvecklas genom olika motgångar i livet om man har hjärtat på rätta stället från början.

Ditt intresse för det andliga är en stor del av dig. Du avskyr lögner, falskhet och dubbelmoral. Du tar reda på fakta när det behövs.

Dina tarotkort, tolkningar och läggningar blir skarpare och skarpare. Det är så intressant att få följa med dem.

Du är en sann djurvän, dina två katter och ormen får nog en mycket kärleksfull och god vård hos dig. Du är mycket mån om att de har det bra.

Jag är glad över att du är en av mina vänner Annika.”

Monica Fagernäs-Heselius

"I have finally realized the key to happiness... Stay away from idiots! Even the Cute Ones!"
Annika & Zack //Bildbolaget DU&VI

♥ I have finally realized the key to happiness… Stay away from idiots! Even the Cute Ones! ♥

Till kännedom: Varje hot, vare sej det är förtäckt eller öppet, riktat mot Annika, hennes familj, eller denna blogg, kommer att polisanmälas omedelbart. Trakasserier likaså, även om de skulle ske anonymt. 

All text på denna hemsida/blogg är upphovsrättsskyddat och får endast delas i sin helhet med länk hit. Om du önskar ett samarbete av något slag, hör av dej med en vänlig förfrågan i kontaktformuläret. För tillfället har jag ingen närvaro på sociala medier, även om mina profiler finns där.

Peace ∞

[contact-form to=”narcopathfree@gmail.com” subject=”Meddelande från bloggen Lyckligare Nu “][contact-field label=”Namn” type=”name” required=”1″][contact-field label=”E-post” type=”email” required=”1″][contact-field label=”Webbplats” type=”url”][contact-field label=”Meddelande” type=”textarea”][/contact-form]