Pandora opened the jar and all the evil flew out, leaving only hope inside once she had closed it again. Today the phrase “to open Pandora´s Box” means to perform an action that may seem small or innocent, but that turns out to have severly detrimental and far-reaching consequences.
//Text & bild från min privata instagram @oasenprana // Prenumerera på bloggen före julafton och du kan vinna skatten som hittas inne i skattkistan!

Nionde December

Hen är alldeles för närgången, antingen fysiskt och/eller muntligt. Kanske har du varit på någon tillställning och blivit presenterad för en person och upplevt att du instinktivt vill ta ett steg bakåt för att människan framför dej kommit för nära in på din privata sfär? Kanske har hen en väldigt genomborrande blick som du känner att är lite för intensiv för att du ska känna dej bekväm, eller blir du rent av avklädd med blicken? Sitter ni bredvid varandra i flyget så kan du inte låta bli att störa dej på att människan hänger över ditt armstöd och läser tidningen du håller i händerna även om det är så lite folk ombord att ni enkelt kunde kosta på er att ha ett tomt säte emellan er, eller varför inte en hel bänkrad? Samma varningssignal med personer som helt fräckt tar ditt glas ur din hand och dricker ur det utan att ni känner varandra desto mer, eller äter från din tallrik första gången ni lunchar tillsammans. Det kan även handla om att vara närgången genom att ställa frågor som hen verkligen inte har med att göra överhuvudtaget, frågor om ditt sexliv som är så avtändande att det enda du kan tänka är ordet gubbslem. Alltså ingen som helst repekt för andras gränser med andra ord.

 

Mitt provrum på Victoria´s Secret i Dubai.

Vet du vad jag älskar mest av allt med de lyxigare Victoria´s Secret butikerna? Jo, förutom att deras provrum är väldigt påkostade och glamourösa så står det en vakt på plats vars enda uppgift är att inte släppa en endaste man ens i närheten av aulan där provrummen ligger. Tack gode Gud för det andrummet när man nödvändigt behöver en ny bikini!!

 

Mitt provrum på Victoria´s Secret i Dubai.

Du upptäcker dessa tendenser väldigt tidigt om du kommunicerar med folk över nätet, vare sej det är instagram, facebook eller nån dejtingsajt så du kan bespara dej själv en hel massa elände genom att ignorera folk som redan innan ni träffats ställer för intima frågor, eller skickar porrbilder antingen från nätet eller på sej själva. Utan att du bett om det. De overta narcissisterna gör detta mer öppet, medan de coverta narcissisterna kan spela rollen av en helylle kille/tjej med väldigt hög moral när det tjänar hens syften, annars är hen minst lika billig när det kommer till sex som de overta narcissisterna, d.v.s. fullständigt gränslös.

 

Mitt provrum på Victoria´s Secret i Dubai.

Kanske är hotellet helt plötsligt “dubbelbokat” så ni hamnar att dela rum, eller så har det blivit något “missförstånd” så ni som inte alls är ett par hamnar att dela dubbelsäng istället för varsin enkelsäng? Kanske märker du att hen fotograferar dej i smyg när du sitter och äter frukost på hotellet, så du säger ifrån på allvar att det inte är ok, att du inte vill bli fotad, och absolut inte upplagd på nätet, allra minst utan lov -bara för att långt senare snubbla över bilder på dej själv på nätet som både blivit fotade och upplagda i smyg -efter din tillsägelse!! Jag kan inte komma på en endaste fördel med att ha en nära relation med någon som saknar förmågan att respektera mina gränser. Kan du??

 

Dela gärna! ♥

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.