Pandoras opened the jar and all the evil flew out, leaving only hope inside once she had closed it again. Today the phrase “to open Pandora´s Box” means to perform an action that may seem small or innocent, but that turns out to have severly detrimental and far-reaching consequences.
//Text & bild från min privata instagram @oasenprana // Prenumerera på bloggen före julafton och du kan vinna skatten som hittas inne i skattkistan!

Åttonde December

Det pratas väldigt mycket om hens ex eller andra beundrare/beundrarinnor, allt för att du ska förstå hur eftertraktad hen är och veta att det ständigt finns en massa rivaler i er omedelbara närhet. Till en början kanske du lyfts till skyarna i jämförelse med de andra, de som av narcissisten benämns som white trash, men det kanske kommer en dag när du i ditt stilla sinne undrar hur sjutton det kommer sej att hen har så himla stort intresse av alla dessa människor att de ständigt kommer upp till diskussion på hens initiativ??

Vissa narcissister ser även till att ha kvar en väldigt aktiv kontakt med sina gamla flammor på sociala medier, med hjärtan och gullegull som återfinns i kommentarsfälten både för att pinka på sitt gamla revir och hålla det intakt, men också för att framstå som väldigt omtyckt av många attraktiva kvinnor som boostar deras ego. Lite som att äta kakan och ha den kvar; inte vara ihop men ändå få en massa positiv uppmärksamhet och beundran. Andra narcissister hör till skaran som genast de hittar en ny klipper alla band till exet (för en stund, läs mer om hoovering HÄR.), men vad de båda har gemensamt är att det finns ett helt hov med beundrare/beundrarinnor som narcissisten inte kan låta bli att föra på tal, om och om igen.

Inte helt sällan trycker de utan förvarning sin mobiltelefon eller iPad i ansiktet på dej när du minst anar det och plötsligt har du en profilbild framför dej på en person du inte har en aning om vem är, men du får snabbt veta att detta är personen som…

  • a) är banktjänstemannen/-kvinnan som har hand om deras huslån men som vill slå klorna i hen nu när hen skilt sej, så pass att hen ringer upp och erbjuder tilläggstjänster bara för att ragga… Ja, antingen det eller så ringde hen upp för att det faktiskt förekom vissa oklarheter kring den “goda” ekonomin…??
  • b) är kollegan som i flera år försökt inleda ett hemligt sexuellt förhållande med narcissisten, men att hen envist tackat nej med motiveringen att hen “inte äter och skiter på samma ställe”… Varför behöver jag den informationen överhuvudtaget om hen inte har något att dölja??
  • c) är polarens brud som lever ett väldigt ytligt liv i sus och dus och hen kan inte förstå hur polaren står ut med en sån tillgjord kvinna där allt handlar om hur hon festar glamouröst med sina lika lättklädda väninnor istället för att vara hemma med partnern… Att sluta följa människan på instagram verkar inte vara ett alternativ även om hen påstår sej bli väldigt upprörd av kvinnan så man kan ju undra hur det egentligen ligger till med besattheten av ytlig skönhet…??
  • d) är deras exfru, vars silikonbröst nästan hoppar ut ur bilden, och att hen verkligen inte gillade hur fejkbrösten kändes även om hen hade varit den som hade betalt för plastikkalaset…  Detta sker på första (och sista!) träffen, när du inte ens tänkt tanken på hur exfrun ser ut, än mindre ägnat hennes bröst en endaste tanke. Att hon var psykopat nämndes också och man kan ju undra varför..??

Ja, jag kunde göra en betydligt längre lista, det finns nämligen en hel sjö att ösa ur,  men jag tror du fattat poängen med denna röda flagga, att narcissister inte kan låta bli att ständigt göra dej uppmärksam på hur eftertraktade de är av allt och alla, men att hen alltid nobbat dem. Yeah right. Du kan vara rätt säker på att det är precis tvärtom, att hen är jägaren som stolt visar upp sina byten, antingen verkliga eller inbillade.

 

Dela gärna! ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.