Pandora opened the jar and all the evil flew out, leaving only hope inside once she had closed it again. Today the phrase “to open Pandora´s Box” means to perform an action that may seem small or innocent, but that turns out to have severly detrimental and far-reaching consequences.
//Text & bild från min privata instagram @oasenprana // Prenumerera på bloggen före julafton och du kan vinna skatten som hittas inne i skattkistan!

Fjortonde December

Hen blir fort uttråkad och måste hela tiden ha nya kickar, oftast i form av narcissistic supply, dvs uppmärksamhet och beundran, helst från det motsatta könet (eller samma om det gäller en homosexuell narcissist, eller vad som helst egentligen, narcissister brukar inte ha så stor skillnad överhuvudtaget, bara det är något som omsluter dem..). Detta är precis som en pundare som bara måste ha sin nästa fix; det spelar ingen roll hur det ska gå till, bara det sker! Här är en av orsakerna till att narcissisten ständigt har hemliga förhållanden vid sidan om, eller hobbyn som ger hen mycket uppmärksamhet och därmed förser hen med många beundrare/beundrarinnor. Tyvärr utesluter inte den kicken andra typer av missbruk, du kan lugnt räkna med att hitta en hel hop med osunda beroenden hos en narcissist.

Hen kan sitta och trivas i ditt sällskap nästan hur länge som helst så länge allt handlar om hur fantastisk hen är och att du verkligen levererar högkvalitativ uppmärksamhet. Skulle du däremot få för dej att inte vara så alert i din dyrkan, eller Gud förbjude; ta en minut eller två för att berätta om något som hänt dej tidigare i veckan, så kommer du troligtvis att se hur den tidigare så livliga personen plötsligt slocknar i blicken och ser väldigt trött och uttråkad ut, bara för att avbryta dej mitt i en mening med ett “Kan vi prata om mej nu?!” eller ett “Oj vad klockan är mycket, jag måste nog gå nu!” och är det den senare varianten så kan du välja om du sitter kvar ensam på caféet eller om du lämnar din påtår odrucken, för när hen bestämt sej för att gå någon annanstans för att få sin fix så spelar det ingen roll om du fikat klart eller inte.

Många liknar narcissister med vampyrer, just därför att de ständigt är på jakt efter någon som de kan suga energi ur. De klarar sej inte utan att kalasa på andra människors livsenergi, utan den dör de. Är du en empatisk människa själv så måste du i något skede bestämma dej för om du tänker tillåta dej själv bli uppäten av ett hänsynslöst monster eller om du tänker rädda dej själv?!

Jag har sett otaliga kvinnors fotografier på före/under/efter förhållanden med narcissistiska partners och de bilderna har talat sina tydliga språk. Så ser du en kvinna som ser väldigt sliten ut som om livet gått extra hårt åt henne (inte “bara” småbarnströtthet, utan något betydligt mörkare) så ta en liten titt på hennes partner så är sannolikheten stor att du vilar ögonen på en narcissist, även om inte kvinnan själv är medveten om varför hon mår så dåligt… ♥

 

Dela gärna! ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.