Pandoras opened the jar and all the evil flew out, leaving only hope inside once she had closed it again. Today the phrase “to open Pandora´s Box” means to perform an action that may seem small or innocent, but that turns out to have severly detrimental and far-reaching consequences.
//Text & bild från min privata instagram @oasenprana

Tredje December

 

 

Du får höra att hens ex är psykiskt störd, att alla hens tidigare partners varit galna på sitt sätt. Att de alla vill ha hen tillbaka och därför försöker sabotera er relation genom att smutskasta honom/henne, så du måste absolut undvika att kommunicera om någon av dem skulle kontakta dej, de är bara svartsjuk på dej för att du är ihop med hen.

Okej, det kan mycket väl hända att fler av hens tidigare partners hamnat att uppsöka psykvård men man kan ju undra om det inte beror på den gemensamma nämnaren, nämligen din nya partner?

Om inte annat så kan du med säkerhet veta hur hen kommer att prata om dej till den som står i tur efter dej. För det kommer garanterat att komma nya efter dej, förutom de som redan finns där i gömmorna. //Been there done that!

 

Tips: Att varna sin efterföljare är ingen bra idé, det är snarare det allra dummaste man kan göra. Varför? Jo, för narcissisten har redan skickligt idkat sin smear campaign för att smutskasta dej så skulle du försöka varna nästa offer i tur så skulle det bara ses som en bekräftelse på att du faktiskt är precis så galen som narcissisten påstått att du är. Den nya har ännu bara sett charmören i ett rosa skimmer och skulle aldrig tro på något av det du berättar, istället berättar hen allt vidare till narcissisten som njuter ohämmat av att få vatten på sin kvarn och du hittar dej själv insnärjd i ett drama du inte ens vill vara med i. Så, hålls bort, både från narcissisten och hens nya offer oavsett hur ont det gör i hjärtat att tänka på vilket helvete som väntar den som står näst i tur!

 

Dela gärna! ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.