Sluta leta efter lyckan på samma plats som du förlorade den.

Det låter inte vidare vackert men den obehagliga sanningen är att du faktiskt föll för en psykopat. Jag vet därför att jag själv gjorde detsamma, och det är ett öde jag inte önskar någon, allra minst en varm, godhjärtad varelse som du! ♥ 

Jag hittade en text på nätet som lindade lite bomull kring mitt sargade hjärta i en tid då det var väldigt trasigt och skört. Vet inte vem författaren till texten är men vill ändå dela den till tröst för alla som tänkas kan behöva den. Om du vet vems texten är, meddela mej gärna så kan jag lägga ut namnet och ge credit till upphovsmannen/-kvinnan.

 

 

You fell for a psychopath

You were duped, and you paid dearly. You lost time. You lost faith in others and in yourself. You experienced unimaginable grief. It is a story that will always be a part of your life.

But this is not a story of your flaws, weaknesses, or mistakes. You did not make mistakes. You believed in people. You trusted people to be as decent inside as you are. You trusted people to be as capable of love as you are. It is actually a story of your best qualities.

Shame is not your burden to carry. Neither is blame, from others or from yourself. What is there to feel shame for? Being a decent, loving and trusting human being? What is there to be blamed for?

//Author Unknown

Önskar dej allt gott, med en fridfull fortsättning på julen!  ♥

Tillsammans är vi starka! ♥

 

Dela gärna! ♥

2 reaktioner till “Du föll för en psykopat.

 1. Tack, denna behövde jag kände jag när jag läste. Skuldbelägger mig fortfarande . Men barnen är svårast att se hur de har lidigt och påverkas av att jag föll för en psykopat.
  Men denna text ska jag skriva ut och ta framvoch läsa när det gör som ondast i hjärtat.
  🦋💕🦋💕

  1. Tack själv, för din feedback Ninnie! 💖 Det är inte konstigt att skuldbeläggningen är så stark och envis, ofta är det ju något vi tagit på oss redan som barn, och sen med en narcissistisk psykopat som partner så är det ju som att gå på skuldbeläggnings-steroider 24/7. Det är ju psykologisk krigsföring (hjärntvätt) man upplevt och som man behöver avprogrammeras från, och det är klart att det är extra jobbigt att man utsatt sina barn för en bekantskap som visade sej vara rent av farlig. Det är något som kanske behöver sin egen sorgeprocess, så tillåt dej att sörja, men försök släpp skulden. 💖

   Ja, den är bra den texten, den säger så mycket med så få ord. Jag är glad att den ger dej tröst!
   Varm kram, Annika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.