Lucka 21

Vintersolståndet.

Idag har vi den kortaste dagen på året, alldeles snart går vi mot ljusare tider.

Jag kollade min mejl sent igår, eller närmare sagt inatt, strax innan jag skulle börja sova, och till min stora glädje såg jag att där låg en “vintersolstånds-gåva” från Lee Harris, i form av en nyproducerade video som jag självklart öppnade genast. Den berörde mej väldigt djupt, både musiken, texten och det visuella, på ett väldigt vackert och fridfullt sätt. Mina tankar gick till de som jag vet har det extra svårt just nu, alla dessa vackra själar. <3

Det är alltid som mörkast strax innan det ljusnar. Här är en ny inspelning av en låt som Lee skrev för många år sedan när han var mitt i en stor hjärtesorg. Låten har nu hittat en helt annan mening sedan den spelades in live under ett retreat i Costa Rica i november, och har sedan dess piffats till i en studio i Slovenien av Davor Bozic.

Visste du annars att det är väldigt läkande att sjunga ut?? Även om du inte alltid kan texten, så låt tonerna ljuda över dina läppar, låt energin flöda.

Beautiful (Lee Harris & Davor Bozic): https://www.youtube.com/watch?v=t1PckBcpFnc&feature=youtu.be

Dela gärna! <3

Ps. Bakom fjolårets lucka 21 tryckte jag in hela 9 st varningssignaler på narcissism. Du hittar lucka 21 (2017) här: http://lyckligarenu lucka 21

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.