Vilken dag det har varit, och än är den inte slut. Hade väckning klockan 5 i morse, för det var då vi fick tillgång till #dammenbrister logon för sociala medier och jag visste att skulle jag hinna med den uppdateringen idag så var det att börja tidigt, kl.06 var det lovligt att publicera. Ännu har jag inte ens hunnit in på astra.fi/dammenbrister för att läsa alla berättelser som publicerats varje timme, fyra i taget, hela dagen lång, men jag antar att jag hinner, om inte imorgon, så kanske på fredag eller lördag..? Ärligt så hade jag läst så många berättelser i den hemliga facebookgruppen redan under veckan som varit att mina ögon blev väldigt trötta, och då har jag nog inte riktigt klarat av att läsa precis allt. 

Heder till alla kvinnor som orkat berätta! Inte en endaste gång har jag sett något namn nämnas så det har skötts väldigt snyggt i min mening.  ♥♥♥ Tillsammans är vi starka! ♥♥♥

Min dag har varit fullspäckad och först nu hinner jag lite pusta ut, men det har varit en bra dag, en av de bästa faktiskt. Det är dagar som dessa som jag känner mej så otroligt välsignad & rik för de fantastiska kvinnorna som finns i mitt liv! ♥ Först ut var ett möte med en ovanligt bra läkare, så det tackar jag för, och på vägen ut stötte jag ihop med en väninna som jag blev så otroligt glad att se och vi hann växla några ord innan jag rusade vidare -hem till en annan väninna som hade bjudit in mej på lunch hemma hos sej mitt i sin städdag. Givande, och inte bara för den goda matens skull. ♥ Vidare till mitt jobbuppdrag, och de som någon gång jobbat med inredning vet kanske att när grovjobbet väl är gjort så återstår det roligaste: Att välja ut mattor, möbler och lampor. Så, tillsammans med min uppdragsgivare blev det dags att åka ut på jakt och vi kom faktiskt inte tillbaka tomhänta. ;))  Sen hade jag aningen svårt att slita mej därifrån, så roligt tycker jag faktiskt att det är (inte undra på att jag lätt bränner ut mej… ;))  men eftersom jag ännu söker efter något speciellt för utrymmet så blev det att åka iväg på en loppisrunda och med fick jag riktigt trevligt sällskap dessutom! ♥ Fyndade gjorde vi oxå, om än inte sådant vi var ute efter… Men jo, riktigt bra saker som vi nog behöver!

Bara november, och jag har redan välsignats med 3 (!!!) julkappar. Bra julklappar!

Ja, så verkar det faktiskt som om jag varit ovanligt snäll i år, för vi är fortfarande bara i november och jag hann få en julklapp ikväll (den 3:e redan i år!! ♥), en julklapp som rörde mej till tårar. Ni som följer min privata instagram kan läsa en del av texten som fanns på kortet. Dagar som dessa, jag vet att dammen brister, att det verkligen händer nu, att inget blir som förr, och att det är stort att få ta del av det! ♥ Som snabbast hann jag läsa Ellens blogginlägg, mellan ett maratontelefonsamtal med väninnan som hade stickat sockorna åt mej, och att nu sitta här och skriva ett ovanligt ogenomtänkt inlägg. Läs förresten Ellens inlägg HÄR! om du inte redan gjort det. Ja, så ser jag på klockan, 23:33  Vid midnatt har jag träff med en helt ljuvlig kvinna från vårt västra grannland som ska ge mej en timmes healing, samtidigt som hon läser av mej. Jag kommer att sova sååå gott i natt, ser verkligen fram emot morgondagen, dagen efter att dammen brast.  Jag är så mycket lyckligare nu!! ♥ Inte minst när jag tänker tillbaka på en härlig kväll i somras med Linnea Henriksson LYCKLIGARE NU! och kvinnorna söderifrån! Livet, alltså, oj vad jag älskar det numera! ♥ Vackra drömmar! ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.