Dödsångest? Jag?? Är det mina egna rädslor som huserar i mitt energifält, eller bär jag på arv från tidigare generationer? När jag tagit hand om mina känslor, speciellt de undermedvetna rädslor jag inte ens vetat om, vilken diet kan då minska risken för den där hjärtattacken jag verkligen inte vill ha? 

Nyligen påmindes jag om mitt allra första möte med Benny Rosenqvist, ett möte för ungefär 3 år sedan. Det var ett omvälvande möte som gjorde mej väldigt gott, för han såg och förmedlade så mycket vackert som jag ännu skulle komma att uppleva i detta jordeliv. Det fanns bara ett enda dystert kort bland de nio som beskrev viktiga aspekter av mitt liv. Det kortet befann sej i mittersta mitten, och han förklarade att det fanns fysiska skador på mitt hjärta, orsakade av djupa hjärtesorger. Han försäkrade att allt skulle komma att läka ut, och att mitt hjärta skulle bli helt friskt igen. 

3 svärd, från The Psychic Tarot av John Holland. Fotat med min mobil.

Jag hade förmånen att få träffa Benny hela tre gånger inom loppet av 12 månader, och mina Facebookvänner har fått ta del av vad han förutspått globalt, något som kanske dyker upp i ett blogginlägg framöver, ifall intresse finns? Låt mej veta om du vill läsa om det. Min privata Facebooksida är och förblir privat, det är bara vänner som kan se inlägg jag postar där. Av någon anledning har min närvaro på sociala medier minskat rejält den senaste tiden, och jag hoppas att ingen tagit/tar min tystnad personligt. Vore det inte för alla fina evenemang som man får nys om via Facebook så vete fåglarna om jag skulle kika in så ofta som jag ändå gör.

Vid min Metatronskanning fick jag inte bara veta att jag hade njurfel orsakad av dödsångest, utan jag fick även veta att jag hade en hjärtsjukdom som snart skulle manifesteras i något ännu värre om jag fortsatte med exakt samma känsloliv & livsstil som ditintills. Nej, jag var inte förvånad, för detta var ju åkommor som akupunktören Qrre hållit i schack medan jag gick regelbundet på behandling hos honom. Han hade även berättat redan då att jag bar på känslomässiga sår från min tid i min mammas livmoder, för han kunde se dem. 

De flesta förstår att man lätt kan lida av dödsångest om man liksom jag fått motta dödshot av någon som även senare har gjort upp diverse mordplaner för att tysta en. Dödsångest är väl en minst sagt naturlig reaktion på en sån bisarr situation, eller hur? Men ändå, utan att förringa mina egna obehagliga upplevelser, så var det en intressant tanke när jag fick höra på en kurs att vi ärver rädslor i tre generationer. Med det sagt av en annan kursdeltagare, så är vi många i vår generation som mer eller mindre omedvetet bär på rädslor från krigstiden här i Finland. Min mamma blev till på min morfars sista permission innan krigets slut, och jag kan bara ana vilka rädslor hon impregnerades med under sin tid i mormors livmoder, rädslor som överförts direkt till mej, tillsammans med nyare. Idag vet vi att när vi kvinnor läker rädslor/blockeringar så läker vi även kvinnorna före oss och de som kommer efter oss, så det är allt annat än enbart själviskt att jobba med sitt eget inre. Ibland härstammar rädslor vi lever med från tidigare liv, rädslor som begränsar oss i nuet utan att vi kan förstå varför. När vi får dem läkta ”i det förflutna” så läks de även i nuet. Min goda vän Monica har en otrolig förmåga att se rädslornas ursprung, och att hjälpa en läka dem. Jag rekommenderar henne varmt! 

Vilken spännande majmånad vi har framför oss i Österbotten!!

Vilken otroligt spännande månad maj är, åtminstone här i Österbotten, men självklart också globalt!! Det var faktiskt strax efter att jag hade publicerat mitt förra blogginlägg, om Kondorens gåva som jag fick vetskap om att Mama Selmira från Amazonas ska besöka Malax i maj.

I över 60 år har hon väntat på att uppfylla en profetia som handlar om Kondorens och Örnens tid att mötas. Jag ser med spänning fram emot att träffa henne, inte minst för att jag hör till en av de lyckligt lottade som ska få en privat healing-ceremoni, och därmed bli av med en hel del bagage som härstammar från tiden i livmodern. Det är sedan länge fullbokat till de privata sessionerna, men än torde det finnas möjlighet att delta i kurserna. Vill du läsa mer så sök ett evenemang på Facebook som heter Mama Selmira Healer från Amazonas, eller mejla lilian.ivars@pp.inet.fi

Bilden är en skärmdump från Facebook evenemanget.

Annat spännande som händer i maj är evenemang som IVAR energy arrangerar: distanskurs i djurkommunikation med start 6.5 och en workshop: möt ditt kraftdjur, 25.5. Mer info hittas på Facebook & Instagram @ivar_energy. Jag har haft förmånen att få ta del av kursmaterialet i förväg, och jag kan lova att det kommer att bli en givande kurs för den som känner sej kallad att öppna upp sina hjärtan under Susannes vägledning. För min del kändes det som ett reningsbad när jag gick igenom materialet. Anmälan görs till susanne@ivar.fi

Bilden är en skärmdump från evenemanget på Facebook.
Bilden är en skärmdump från Facebook.

Benny i Vasa

Sista söndagen i maj, 26.5, då är det dags för Benny Rosenqvist att föreläsa i Vasa: Ljusfolket – Vad händer på andra sidan? 

Lider man av nån form av dödsångest, oavsett om det gäller en själv eller för att man ångest kring någon annans död så tror jag säkert att det gör gott att delta i denna föreläsning. En av mina väninnor är väldigt ivrig på att vi ska åka iväg och lyssna, för hon har varken träffat Benny eller varit med om en storseans tidigare, och det finns plats i hennes bil om nån önskar samåka med oss. Låt mej veta.

Har man aldrig varit på en storseans med Benny förr så kan man passa på nu, för det är vad som bjuds på efter självaste föreläsningen. Rekommenderas för alla som någon gång mist någon kär, för det är en otroligt läkande upplevelse att ta del av all den kärlek som förmedlas från andra sidan. Anmälan görs till bennyivasa@gmail.com och det är med Sara Saxman man kan kollar ifall man önskar en privatsession med Benny. 

Bilden är en skärmdump från Facebook.

Time of The Sixth SUN – dreaming ourselves awake

Sist men inte minst: En film som bokstavligen fick mitt hjärta att sjunga & jubla!! Hurraaa!!!

Fotat direkt av dataskärmen, med mobilen.

NU under helgen finns möjlighet att se på filmen Time of The Sixth SUN ️ helt gratis. Älskar man musikern Estas Tonne så måste man bara se filmen för hans medverkan. Filmen är fullspäckad med visdom från olika kulturer världen över. Och inte bara det: Utöver självaste filmen så finns flera väldigt intressanta avsnitt att njuta av! Sååå sevärt! Mina deal-breakers kanske jag ska gå närmare in på en annan gång, annars blir inlägget på tok för långt, men det som är viktigast för mej genomsyrar så mycket av det som hittas i filmen och på hemsidan. Please Enjoy!! I skrivande stund återstår mindre än 36 timmar att titta gratis..

  • 1: An awakening global consciousness
  • 2: Healing our ancestral wounds
  • 3: Ancient and future technologies 
  • 4: Sustainable futures
  • 5: The Grandmothers speak 
  • 6: The Grandfathers speak
  • 7: Messages from the heart
  • 8: Channeling our Guide and Storyteller 

Du hittar allt på timeofthesixthsunlaunch.com fram till söndag ”midnatt” (kl.23:59pm UK BST), så passa på nu! Man kan även köpa allt material för att se på i lugn och ro när det passar en bäst, eller så köper man den digitala versionen bara för att understöda en verkligt god sak, fastän man redan sett allt! Själv vill jag nog se filmen fler gånger, liksom vissa fristående avsnitt. Donationer kan man även bidra med. 

Stora varma kramen till Nina-vännen som delade info om filmen på sin FB sida igår, så att jag råkade hitta den! Tack!! Vilken tur att jag kikade in en sväng i flödet. Nu ska jag pressa dagens knippe ekologiskt selleri till ett maffigt glas sellerijuice, sen blir det resterande avsnitt av Time of The Sixth SUN ~dreaming ourselves awake. På tal om sellerijuice: Om du inte följer @medicalmedium på Instagram, gör det!! Eller läs hans böcker. Nu passar inte allt för alla, men selleri finns högt uppe på min hälsobringande lista, kanske också på din??

Nu är banne mej tiden inne för mänskligheten att vakna upp!! 

Skål!! ️🥂

Dela, dela, dela, tack!! ♥


Ps. På begäran kommer jag snart att publicera ett blogginlägg där jag går igenom i detalj hur man tolkar sina Metatronpapper, och hur man enligt Metatron tänker kring sin diet för att på bästa sätt stöda en optimal hälsa. Jag har paus i min egen frekvensbehandling som bäst, förutom med kosten som även inkluderar kosttillskott, men hoppas komma igång igen i slutet av maj då jag önskar en ny skanning för att se vad som förändrats sedan senast och få nya ofarliga droppar som gör ytterligare underverk för mej. Om du hör till de som varit på en skanning hemma hos mej och inte riktigt förstår hur du ska tolka dina papper, hör gärna av dej så hjälper jag dej över en kopp grönt te hemma i min soffa, även om “allt” snart ska hittas i ett blogginlägg. Det är inte så att jag tror att jag är proffs på saken, men jag har inget emot att dela med mej av det som jag själv eller mina väninnor snappat upp som kan vara till hjälp för andra. Välkommen!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.