Lettering. Bra träning i att låta det duga även när man ser sina missar med tuschpennan.

GDPR ∼ Idag var det alltså dags att göra vissa justeringar på bloggen eftersom den nya lagen nu träder i kraft. Kan inte påstå att jag är speciellt insatt i ämnet, och istället för att läsa på alltför djupt på en massa grejs som inte berör en enkel blogg som inte är kommersiell på något sätt så tog jag mej en aktiv meditation där jag ritade bokstäver istället, bokstäver som visserligen blev lite vinda och sneda när tuschpennan hade gjort sitt i värmen. Ja, det är verkligen varmt nu. Jag klagar inte. Absolut inte. ♥

 

 

Så sent som igår kväll satt jag och njöt på en uteservering tillsammans med en god vän, inväntades min yngsta som var och simmade med en kompis. Idag på förmiddagen hade beväpnad polis spärrat av området intill badplatsen eftersom vargen synts till där. Av nån anledning känns det helt ok att vara hemma ikväll istället för att söka sej ut i naturen mot det håll dit den försvann… ;)) Vilken tur att jag har en vacker gardin med naturmotiv som fladdrar i den öppna balkongdörren och att fåglarnas kvitter håller oss sällskap mitt inne i stan. Ekologiska jordgubbar hittas ännu i frysen så jag tror det blir en riktigt festlig kväll hemma i soffan. Med riktiga vargar vet man ju att de är farliga, att man ska undvika närkontakt med dem så långt det är möjligt. Värre är det med de där rovdjuren som drar på sej ett fårskinn och charmar en hel värld att tro gott om dem, när de i själva verket är minst lika blodtörstiga som den värsta varulv men tillräckligt slug för att manipulera och dupera.

 

Nästa inlägg, som kommer snart, kommer att handla om en riktig ulv i fårakläder. Vill du värma upp inför det inlägget kan du läsa ett tidigare inlägg Den kvinnliga narcissisten: världens giftigaste rovdjur?

 

Dela gärna! ♥

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.