Jag som SilverSmurfen Foliehatt. Beklagar den suddiga bilden! Ögonskuggan (blue grey) som gav den perfekta blågrå hudtonen hittas hos Maria Åkerberg, Årets företagare 2017 i Sverige.

För ett tag sedan skrev jag ett inlägg med rubriken Vad om din hälsa ligger i händerna på en narcissistisk psykopat?? där jag kort nämner hur gammelmedia medvetet censurerar och driver häxjakt på enskilda personer som inte köper den ensidiga propagandan som månglas ut av Big Phamas lakejer. Sedan dess har de inte direkt legat på latsidan när det gäller att tysta ner allt som riskerar att folk börjar tänka mer självständigt: Inte bara har en chefredaktör kontaktat enskilda personer som kommenterat under deras artiklar och rent av förbjudit dem att fortsätta föra fram sin talan och systematiskt raderat kommentarer som ifrågasätter innehållet i tidningens artiklar, utan de vägrar även publicera sakliga insändare av förnuftiga människor ifall dessa insändare inte ligger i linje med vad deras uppdragsgivare beställt. 

Vem är då deras uppdragsgivare? Är det faktiskt så illa att “alla” är köpta? Har vi redan glömt journalisterna som fått det hett om öronen för att de rapporterat om vissa politiker?? Journalister som väljer att gå därför att de upplever att de inte tillåts tillämpa sitt yrke så som det från början var tänkt, att ta reda på fakta och rapportera, talar sitt tydliga språk för hur illa det verkligen är fatt. Är det faktiskt någon som ännu tror att detta är något som endast händer i enstaka undantagsfall?

För några år sedan fick jag en historia berättad för mej, om den är sann låter jag vara osagt för man kan ju aldrig riktigt veta med folk som är notoriska lögnare, men jag tänkte passa på att låta dej som läser min blogg ta del av en del av den, kanske ser du saker och händelser i nytt ljus? De flesta som bor i Österbotten minns kanske skandalen med sexuella övergrepp (pedofili) på barn uppväxta inom en viss församling i nejden, den orsakade ganska mycket uppmärksamhet i dagstidningarna. Samtidigt var det väldigt många med insikt som påstod att det bara var toppen på ett isberg som kommit till kännedom, att det fanns ett enormt mörkertal. Dessa jämförelser med toppen av isberg var alltså påståenden från människor som själva tillhörde samma typer av församlingar som det finns flera av i vår nejd, de som brukar samlas till gemensamma stormöten med jämna mellanrum. Utan att gå desto närmare in på det tragiska i hur många barn blivit traumatiserade med en minst sagt osund syn på det sexuella som följd så tänker jag gå vidare och undra hur det är möjligt att så mycket kan mörkas när både poliser & journalister förväntas gräva fram sanningen och det uppenbarligen finns många som är villiga att berätta mer. Hur är det möjligt? Jo, man anlitar en mediakonsult, betalar miljonbelopp i euro och sedan är det knäpptyst. Knäpptyst. Vem har råd att göra det? Ja sällan är det ju privatpersoner som hostar fram såna summor för att köpa tystnad i landets alla tidningar… Varför gör man det? Kanske för att ett ärligt avslöjande i pressen skulle skada ett företags anseende så till den grad att folk skulle bojkotta dem, så man ser alltså miljonarvodet till mediakonsulten som en nödvändighet för att företaget överhuvudtaget ska ha en chans att överleva? Det finns mycket mer att tillägga om saken men låt oss nu ta med oss detta exempel när vi undrar om det ens vore möjligt att styra innehållet i våra dags- och kvällstidningar, och minns att alla dessa tidningarna hör till samma klubb som tv-nyheterna.

Så kanske du ska tänka både två och tre gånger innan du sväljer all den skrämselpropaganda som uppmanar till bl.a. onödiga massvaccineringar (som fuckar up ditt immunförsvar på lång sikt) och förbudslagar på ofarliga naturpreparat, samtidigt som resurserna skärs ner långt under smärttröskeln på våra sjukhus?? Dessa nedskärningar samtidigt som det finns en agenda för att göra det olagligt för folk att använda naturliga metoder som hjälper oss att inte behöva besöka läkare i onödan.

En eloge till HBL som publicerade insändaren Var är alla blågråa smurfar som förgiftats av Kolloidalt Silver? Jag har läst svaret från både ÖT & VBL som mejlats till Martina Lampero, där de tar tillbaka sitt löfte om att publicera och varför. De vill nämligen inte uppmuntra folk att börja använda något som kanske kommer att förbjudas. Läs gärna insändaren ovan, och lägg det i perspektiv till chefredaktörens val att vägra publicera så kanske du inser att det finns en dold agenda, om än väldigt illa dold, för i mina ögon är det väldigt uppenbart vad det hela handlar om. Fullständigt genomskinligt. Och ja, sanningen kommer fram till sist. Folk är ju inte dumma, speciellt inte de som slutat/slutar hjärntvätta sej med nyheter, a.k.a. fake news på daglig basis.

En av de största tillverkarna för Kolloidalt Silver i Sverige, Ionosil har också undrat var alla blåfärgade smurfar håller hus och utropat en efterlysning på just dessa. Det finns en rätt stor belöning för den som träder fram som skadad av Kolloidalt Silver innan den sista mars i år, så känner du till nån, be dem höra av sej för allt i världen. Blanda nu inte ihop detta med kvinnan som använt silvernitrat på 50-talet i USA, eller den där killen som tillverkade ett eget preparat som var betydligt starkare än det som säljs runt om i världen. Bland alla användare som skickar in en bild på sej själv med blåsminkad hud till ionsil lottas det ut tio 5 liters dunkar KS, så passa på du med så har du chansen att få hem något fullständigt ofarligt som kommer väl till pass i husapoteket -så länge det är lagligt. Rent vatten borde vara en rättighet, inte olagligt, eller hur? Om du tvekar, läs insändaren HÄR.

Ni som vet hur narcissister jobbar vet att de inte skyr några som helst medel för att ha kontroll över andra människor. Manipulation och falskspel hör liksom till och de är fullständigt befriade från både empati & samvete i jakt på egen vinning. De älskar att smutskasta alla som inte går i deras ledband. Gå inte på deras lögner, det är faktiskt ditt eget ansvar att inte längre bli pissad i linsen! Jag säger inte att du måste tro på det jag säger, utan jag vill uppmuntra dej att ta reda på, och bara för att det står i tidningen eller sägs på nyheterna så är det ingen garanti att det är sanning. Det finns vissa yrken där narcissister är överrepresenterade, jag har hittills undvikit att ta upp det för att inte folk ska känna sej utpekade p.g.a. olika yrkesroller men i detta sammanhang kan jag inte låta bli att nämna en Michael Cross video där han även nämner media konsulter, även om han kanske använder en annan titel. Jag håller inte helt med allt han påstår i videon eftersom narcissism ligger på ett spektrum, vissa är värre än andra helt enkelt.

Anyway, nu ska jag se till att tvätta bort den ekologiska ögonskuggan “Blue Grey” från Maria Åkerberg som jag sminkat hela ansiktet med för att få en trovärdig gråblå hudton för att ta en SilverSmurf bild på mej själv, sen blir det nog lite umgänge med Netflix för att njuta av det sista av helgen. Önskar dej allt gott! ♥

 

100.000 svenska kronor i belöning för den som kan uppvisa tvättäkta argyri orsakad av Kolloidalt Silver så NU är det läge att träda fram! ;)))

Ps. Detta inlägg är inget samarbete med någon, jag har ingen egen vinning för att lyfta fram de produkter jag själv köper och använder. Om du vill skicka in en bild på din gråblå-sminkade hud till Ionosil gör du det till adressen kontakt@ion-silver.com ♥ Senast 30:e mars 2018. Lycka till!

Vill du göra ett samarbete med mej, vänligen ta kontakt via kontaktformuläret.

 

 

Dela gärna! ♥

3 reaktioner till “Låt mej presentera: FolieSmurfen ♥

  1. Om du vill vara med och tävla om 10 x 5 liters dunk Kolloidalt Silver från Ionosil, skicka ditt bidrag (bild på dej med sminkad (?) blågrå hud) till kontakt@ion-silver.com senast den sista mars 2018. Tillhör du däremot något så sällsynt som världen aldrig tidigare skådat; att du fått blågrå hud av invärtes bruk av Kolloidalt Silver, ta kontakt på samma e-postadress och belöningen på 100.000 svenska kronor är din, förutsatt att du verkligen blivit missfärgad på riktigt, inte bara med lite smink. 😅

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.