Låt mej presentera mannen som varit ett av mina absolut största stöd i livet. Han som bokstavligen gav mej livsglädjen tillbaka. Jag nämnde i mitt senaste blogginlägg att jag var fast besluten att överleva, ett tag till, för mina barns skull. Ja, jag har nog alltid haft en stark överlevnadsinstinkt, men det kan vara långt ifrån detsamma som att ha livslust. Så som jag mådde efter helvetet jag hade levt i så fanns ingen livsglädje kvar, ingen gnista. Min föreställning var att jag måste överleva för barnens skull, att jag helt enkelt skulle se till att existera x antal år till.

Redan från början när jag startade bloggen för snart ett år sedan visste jag att jag i något skede skulle presentera fyrklövern, fyra personer som gjort stor skillnad för min hälsa och livskvalité. Hittills har jag låtit presentera Min KlippaMin räddare i nöden och Min Ängel 

Flera gånger har jag varit på vippen att även skriva om den fjärde personen, men varje gång har något annat dykt upp som känts mer aktuellt i stunden. Men nu är det dags, och jag ska strax berätta varför. Som jag nämnde tidigare i inlägget Sommaren som gick så har jag valt att avsluta ett par uppdrag som tagit mer energi än vad de gett, självklart utan att bryta avtal som funnits. För ett par veckor sedan fick jag en förfrågan om jag inte kunde vara så snäll och dela med mej av vad en väldigt populär svensk föreläsare berättar inför publik, precis så som jag hade gjort på min privata Facebooksida efter hans besök i Jakobstad våren 2017. Tyvärr hamnade jag att göra personen besviken. Inte för att jag inte ville dela med mej, utan för att jag själv inte hade möjlighet att gå på hans föreläsning i Vasa då jag var fast på en annan föreläsning i Jakobstad, vid exakt samma tidpunkt. Men nu, tack vare den förfrågan, och för att han just nu är aktuell med en turné i Sverige och snart ska dyka upp i rutan under sju veckor (med start från 8:e november 2018) så är det dags!

♥ Låt mej presentera: Mitt Facit ♥ Benny Rosenqvist ♥

Trött och sliten, men ack så lycklig efter min första privata session med Benny, våren 2016.

Att jag skulle få möjlighet att träffa ett av Sveriges främsta medium vid tre olika tidpunkter inom loppet av 12 månader hade jag inte förväntat mej, och på sättet som det skedde så var det nog högre makter som hade ett finger med i spelet att våra vägar korsades! Vid dessa tidpunkter fick jag förutom privata sessioner och föreläsningar även glädjen att umgås med honom på hans fritid. Höjdpunkten var nog kvällen när han kom hem till mej på middag och gjorde en beskyddande ritual på mej som hans guru på Bali hade lärt honom medan han ännu var i livet. Den upplevelsen och den gåvan går inte att värdera i pengar och jag vill å det bestämdaste hävda att Benny har ett hjärta av guld.

När jag först blev erbjuden möjligheten att gå på en privat sittning med Benny så tackade jag nej. Flera gånger faktiskt. Tyckte inte att jag behövde det. Föreläsningen kunde jag tänka mej att gå på, så den tackade jag ja till efter mild övertalning. Att det var högre makter inblandade rådde det ingen tvekan om för min del, för redan innan föreläsningens början så hade jag fått vetskap om att Benny sett och berättat om min svåra separation och helvetet jag levt i, för någon som visste vad det handlade om, och att det handlade om mej. När det vid föreläsningen meddelades att det ännu fanns en ledig tid kvar till Benny, tidigt följande morgon, så visste jag att den tiden var min och tog den.

Jag fick svar på många frågor den dagen, och jag fick veta saker som gjorde att pusselbitar föll på plats. Det var med ett stort leende på läpparna som jag hejdade mej på väg ut från hans hotellrum, vände mej om för att ställa en sista fråga: När? Tiden är det som är svårast för medium att se, kanske för att tiden inte existerar på samma sätt i alla dimensioner. Vi har hunnit avhandla ganska mycket, inte minst om narcissism, psykopati och karma, och självklart många detaljer som är alldeles för privata för att berätta om på en öppen blogg. Vad jag gärna delar med mej av är att han på ett väldigt medmänskligt sätt bekräftat många svåra saker jag haft på känn, samtidigt som han bedyrat att det värsta ligger bakom mej, och att de som planerat mord på mej aldrig kommer att lyckas.

Jag bad Benny skriva förordet till min bok. Släng dej i väggen Jante! ;)))

Ska man då tro på medium? Ja, en och var väljer själv. För min del blev det så mycket lättare, både att leva och överleva, efter mina möten med Benny. De senaste gångerna han besökt Finland har jag dock inte bokat in nån privatsession med honom och orsaken till det är att jag varit så nöjd med mitt att jag tänkt att det finns andra som behöver de tiderna mer än mej. Jag har fortfarande en väldigt stor tilltro till honom, inte minst för att så många i min bekantskapskrets har berättat om sina egna erfarenheter och hans träffsäkerhet.

En gång när jag träffade honom på hotell Astor i Vasa, gav han mej en komplimang för min mala medan vi åkte upp med hissen. Jag berättade att jag hade köpt malan i Indien, och han svarade spontant att min huvudguide är Indier, en Sikh. Påståendet var inte väntat, men heller inte förvånande. Egentligen var det väl helt självklart med tanke på vilken dragningskraft det landet med sin rika kultur tycks ha på mej. Sikhismen menar att alla människor är lika inför Gud, oavsett kön, kast, ursprung och religös tillhörighet, och det om något resonerar med mitt hjärta. Att Sikhismen skulle vara en blandning mellan hinduism och islam är en gammal missuppfattning, som alltså inte stämmer. Min längtan till Varanasi (en av de äldsta städer på vår planet som fortfarande är bebodd) förklaras av ett annat medium med tidigare liv jag levt där.

Benny har även berättat om flera andra spännande resor jag kommer att göra runt om i världen, om viktiga platser långt ifrån de traditionella turistfällorna, och jag kan inte annat än le när jag tänker på hur kul det ska bli! Ja, inte minst som mitt sällskap på de resorna kommer att vara min själskärlek, han som kommer att vara så himla bra för mej på samma sätt som jag kommer att vara bra för honom. Benny har berättat väldigt många detaljer om honom, så det är omöjligt för mej att inte känna igen honom när vi ses. Enligt Benny blir han den första mannen för mej, eftersom de jag träffat tidigare har bara varit pojkar, oavsett vilken ålder de haft. Gudarna ska veta att jag är innerligt trött på småpojkar i vuxna mäns kroppar!!

Sen finns det ju en viss grupp människor som inte kan låta bli att spy galla över mediala människor, och över människor som befattar sej med medium och har tilltro till vad de säger. Min erfarenhet är att det är just de som själva har flest lik i garderoben som är mest högljudda, som är mest ivriga att misskreditera de som “talar med döda”. För Gud bevars om det faktiskt stämmer att det finns “ett facit” som visar sanningen, det vore ju mer än pinsamt och jobbigt för de som förskingrar pengar eller smyg-super på jobbet, tafsar på (eller våldtar) småbarn eller är notoriskt otrogna med allt och alla, fullständigt utan urskiljning. Eller hur?? Inte undra på att de skriker sej hesa för att ingen ska tro på ett medium. Att vara sunt skeptisk är en helt annan sak, att inte uttala sej innan man bildat sej en uppfattning via egna erfarenheter.

Benny tillåter inte längre att man spelar in sessioner med honom. Det är beslut han tagit efter att ljudupptagningar använts som bevismaterial i rättegångar vid vårdnadstvister. Däremot får man ta anteckningar, och foton.

Du som vill se honom helt gratis, antingen på tv eller datorn, kan med fördel läsa mer om tv-serien han ska medverka i från 8.11 här i denna artikel. Själv har jag slängt ut min tv för många år sedan, men kommer självklart att logga in på datorn för att följa med programserien via Viafree.

Du som bor i Sverige och gärna vill se Benny live kan markera dessa datum i kalendern, och vill man köpa biljetter klickar man HÄR!

  • 23.10: Jönköping
  • 24.10: Motala
  • 25.10: Norrköping
  • 26.10: Stockholm
  • 27.10: Uppsala
  • 28.10: Gävle
  • 6.11: Malmö
  • 8.11: Kalmar
  • 9.11: Växjö
  • 10.11: Göteborg

Du som vill tipsa andra kan gärna dela detta inlägg! ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.