Jag tror knappast att jag hade prioriterat att lägga så mycket tid på att studera det kungliga bröllopet mellan prins Harry & Meghan om det inte hade varit för ett blogginlägg som delades i en av de grupper jag är med i online, några dagar innan det kungliga bröllopet skulle äga rum. Det var ett inlägg som väckte min nyfikenhet så pass mycket att jag den 19.5 letade fram vigseln på youtube, bara för att själv med egna ögon ta del av hennes kroppsspråk och ansiktsuttryck för att bilda min egen uppfattning.

Det var onekligen en mycket märklig upplevelse att se en brud så fullständigt oberörd under hela vigseln. Inte en endaste gång rörde hon vid sitt ansikte eller rättade till sin klädsel, så som man omedvetet gör vid nervositet, istället var det med en enorm självsäkerhet och ett brett leende som hon gick upp mot altaret, delvis ensam, delvis eskorterad av sin blivande svärfar, prins Charles. Ett leende som visserligen var väldigt brett och strålande -inte undra på- men helt utan ödmjukhet och värme. 

När man sen tar en liten närmare titt på det drama som hennes ursprungsfamilj bjudit på strax innan bröllopet så är det ganska tydligt att det är något som inte riktigt stämmer. Ingen rök utan eld som det sägs. Att hennes halvbror skrev ett öppet brev till prins Harry där han varnade honom och avrådde honom från att gifta sej med henne, för att det skulle bli hans livs största misstag verkar ju minst sagt märkligt, och inte mindre märkligt blir det när han senare skriver ett nytt öppet brev, denna gång till Meghan, för att be om ursäkt. Det finns även påståenden som hävdar att hennes halvsyster kallat henne “narcissistisk social klättrare”, något halvsystern själv förnekar att hon skulle ha sagt, det finns ingen ljudupptagning på det, istället hävdar hon att hon kallat henne “princess pushy”. Historien om hennes pappa är ett kapitel i sej, inte bara för att han gjort deals med paparazzis utan även vilken extrem uppväxtmiljö hon haft med honom. Att Meghan är hans “Golden Child” undgår ingen som läst på om narcissistiska familjeförhållanden. Hennes exmake Trevor Engelson har fortfarande en hel del att säga, även efter boken som handlar om henne, inte minst via sitt Facebook konto som postar helt offentligt. Kan hända man får en chock när man tror att man är lyckligt gift och plötsligt får hem förlovningsring & vigselring med rekommenderad post, efter att man som Hollywood filmproducent inte längre behövs för hennes karriär när hon kommit på egen grön kvist?? En karriär som hon nu “offrar” för kärlekens skull? Skulle inte tro det. Nu tar hon ett nytt kliv upp på sin karriärstege, tack vare prins Harry.

Tillbaka till blogginlägget som påstod att Meghan Markle är en farlig covert narcissist. Där framkommer hur Meghan i sann narcissistisk anda har studerat prinsessan Diana, börjat härma henne både i klädstil och att bli aktiv inom vissa välgörenhetsorganisationer som Diana var involverad i, och hur hon även sagt till sina vänner att hon vill bli “Diana 2.0”.

När jag väl var inne på Youtube och kollade diverse videor på henne så kollade jag självklart också på deras intervju de gav i samband med förlovningen, och vad jag speciellt reagerade på var två saker: Hon var väldigt mån om att inte röja identiteten på deras gemensamma vän som hade ordnat en blind-dejt för dem. Hon säger att det är för att skydda kvinnans privatliv, men i själva verket tror jag Meghan var rädd att det kanske skulle avslöjas att Meghan bett kvinnan sammanföra dem, något är det iallafall som inte stämmer. Det lär vara Harrys barndomsvän Violet von Westenholz som jobbar med PR för Ralph Lauren som sammanförde dem på Soho House, en nattklubb i London som är en medlemsklubb där fotografering är förbjudet och det finns många mindre, väldigt mörka rum där ingen höjer på ögonbrynen oavsett vad som pågår. Den andra saken som inte stämmer är att Meghan påstår i intervjun att hon som uppväxt i USA inte alls kände till det brittiska kungahuset och inte hade en aning om vem prins Harry var. Det låter ju väldigt märkligt efter att hennes barndomsvänner berättat att de suttit tillsammans med Meghan och sett på Dianas begravning 1997, Meghan var då 16 år och hon hade speciellt lagt märke till den 12-åriga rödhåriga pojken som gick bakom sin mammas kista. Vännerna berättade att Meghan blev väldigt fascinerad av kungahuset sedan dess, och därför fick boken om Diana i gåva, en bok som återfanns på hennes bokhylla i många år. Att nu sitta och påstå att hon inte haft en aning om vem han var, och att hennes enda fråga till den “gemensamma” vännen varit “Was he nice?” är nog bara ett prov på hennes skådespelartalanger. Rykten hävdar att hon även gick en kurs i hur man dricker te på korrekt brittiskt vis inför sin viktigaste roll någonsin: När hon blev inbjuden att dricka te med Drottningen, som prins Harrys flickvän. Att hon lyckades spela den rollen väl råder det inga som helst tvivel om, inte undra på att hon log sitt allra största leende under bröllopsdagen. Att hon njuter av all uppmärksamhet råder det inga som helst tvivel om.

Vissa finner det väldigt naturligt att spela teater. Det kan vara lätt att gå in i en roll och verkligen bli en helt annan person, beroende på agendan, dold eller ej. Vad som är betydligt svårare är att inte bli avslöjad genom sitt subtila kroppsspråk, och inte att förglömma: genom sitt ansikte och sina händer. Förutom att Meghan var väldigt oberörd under vigseln så kan man läsa ut väldigt mycket om henne som person om man är kunnig inom Face Reading (ansiktsavläsning?) och Palm Reading (handavläsning?). Nu menar jag inte att man ska döma nån enbart utifrån det ena eller det andra, men när man lägger ihop alla pusselbitar kring Meghan så bildas en enda stor gigantisk röd flagga och jag kan inte annat än tycka synd om stackars prins Harry som tror han träffat sitt livs kärlek. Som vi vet; om det verkar för bra för att vara sant så är det nog det!! 💔

Jag har inte mycket till övers för kungligheterna i dags dato, deras kopplingar till den värsta ondskan världen skådat är tillräcklig för mej, med undantag av kronprinsessan Viktoria och några av hennes närmaste släktingar som verkar ha ett mänskligt hjärta. Hur det är ställt med prins Harry vet jag inte, men vissa hävdar att han ärvt sin förmåga att känna empati från sin mor. Det faktum att han förlorade henne så tidigt och att det alltid ifrågasatts i pressen vem hans biologiska pappa är har gjort honom väldigt skör inombords och därmed blivit ett perfekt offer för en blodsugande narcissist, är ett påstående från H.G Tudor som jag är beredd att hålla med om. H.G Tudor som själv är narcissist är annars en väldigt bra källa till kunskap om man vill veta hur beräknande och iskalla de faktiskt är. Länk hittas HÄR: A Very Royal Narcissist ~ Knowing The Narcissist ~

Nu säger jag inte att du ska tro på vad jag säger utan jag hoppas detta väcker din nyfikenhet att själv se om du kan se bakom masken. Jag tycker att detta är ett ypperligt tillfälle att träna upp sin förmåga att se sånt som ofta går en förbi, nu när det finns massor av material ute på nätet som väldigt många anser handlar om äkta kärlek. Att studera kroppsspråk kan vara väldigt givande och jag VET att detta är något som de skickligare narcissisterna blivit bra på, just för att de ska kunna läsa av människor och se var det finns något de kan utnyttja för egen vinnings skull. Man kan bl.a se på ett par som håller varann i handen vem av dem som är den som bestämmer i förhållandet, och man ser det genom att se var deras händer befinner sej i förhållande till deras kroppar. Är händerna nära mannens kropp är det han som bestämmer, är de bredvid kvinnas kropp så är det hon som bestämmer. Ser man på hur Meghan drar Harrys hand och arm, inte bara intill sej själv, utan rent av till mitten framför sin egen kropp så är det skrämmande tydligt hur det är hon som kontrollerar honom. Detta bekräftas av avläsningar på hennes ansikte i profil, och hennes “simian line” i hennes hand. Varför inte se själv, vem vet, kanske känner du plötsligt igen någon från din egen verklighet i henne??

Många är de som förutspår ett kort äktenskap när det kommer till Harry & Meghan, gissningsvis för att hon kommer att tröttna på att följa de kungliga etiketterna. Vi får verkligen hoppas att det blir så! Själv skulle jag dock inte bli förvånad om hon har ett långsiktigt mål att en dag bestiga tronen, och att hon som den långdistanslöpare hon är kommer att fullfölja den planen även om det innebär att något väldigt radikalt måste ske eftersom hennes make nu är den 6:e i tronföljd. Att hon redan lindat prins Charles runt sitt finger är ingen hemlighet och Drottningen lär äntligen ha öppnat upp Dianas skattkista med juveler, nu fritt för Meghan & Kate att dela upp. Den som lever får se, men trots de yttre hoten mot lilla prins George så har de nog det största hotet inne i palatset.

Boken: Meghan: A Hollywood Princess // Andrew Morton

Artikeln: Tales Of A Con Artist ~ Meghan Markle, a dangerous covert narcissist!

Palm Reader Says Meghan Markle Has Rare Simian Line On Hand Predicts She Will Control Prince Harry

Face Reading for Successful Relationships: Prince Harry and Meghan Markle

Face Body Reading: Prince Harry and Meghan Markle

Meghan tvingades stänga ner sitt instagramkonto på order av Drottningen. Men som bekant, allt som läggs upp på nätet kan dyka upp på andra ställen:

Meghan Markle ~ All Instagram Pictures

15 Deleted Pictures From Meghan Markle’s Instagram The Royal Family Doesn’t Want You To See

Jag hoppas att detta inlägg hjälper dej att känna igen ulvar i fårakläder, allt för att du bättre ska kunna skydda dej själv och dina närmaste!

Nästa blogginlägg kommer att handla om när den narcissistiska psykopaten är medial, och hur du kan skydda dej mot det.

Tills dess: Allt Gott! ❤

Dela Gärna! ❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.