“Hej! Kan jag fråga dig hur det var för dig? För mig är denna person både narcissist mm och medial. Kan alltså läsa av mina tankar, och har totalkontroll på mig. Mycket svartsjuk. Han kan också göra energiöverföringar som jag antar är tankemässiga, till mina chakran vilket gör att jag kan känna både smärta och sexuella känslor. Han har styrt mig otroligt mycket genom detta. Det är helt obegripligt och jag har bara hört en person som har upplevt detta tidigare. Han stalkar mig genom detta och jag vet inte hur jag ska bli fri från honom. Hemskt jobbigt! Det vore jätte värdefullt att höra om något som du upplevt av en medial narcissist? ♥”// Anonym.

Ja du, har man inte sett ondska tidigare så blir man minsann varse vad det är när man hamnar i klorna på någon som sålt sin själ i utbyte mot vissa förmågor. Det fanns en tid när även jag hade en betydligt naivare inställning till det andliga, när jag inte alls trodde att det fanns något helvete eller någon djävul och trodde att det skulle finns något gott i alla, det gällde bara att hitta det. Den jag är idag vill påstå att både helvetet och djävulen existerar, jag påstår mej veta det eftersom jag själv befunnit mej där och faktiskt stirrat ondskan i vitögat -utan att vika undan blicken först.

Korten ljuger inte!

För några år sedan hade jag en hel del kontakt över messenger med en kille som jag delat många tidigare liv tillsammans med. Vårt möte i detta liv var allt annat än odramatiskt (inkluderade en allvarlig båtolycka) och det var för mej en självklarhet att vi skulle hålla kontakt även om avståndet var långt. Vid den tidpunkten tyckte jag att det var väldigt intressant att prata med honom, inte bara för att det fanns en stark kemi mellan oss, utan även för att han hade sina egna erfarenheter av sånt som inte många vågar prata öppet om av rädsla för att inte bli trodda. Han hade bl.a. minnesfragment av något märkligt som hade hänt när han som barn tillsammans med sina kompisar hade begett sej ut i skogen med ficklampor när det var som mest kalabalik i media kring UFO´n som setts landa i närheten av hans hem på den tiden. Han berättade om de tydliga återkommande drömmarna och han hade och minnesbilder från en del av våra tidigare möten, från andra liv. Han var utan tvekan medial och visste om att han var utsatt för svart magi av krafter som ville honom illa. Vi utvecklade någon konstig form av relation till varandra och det bestämdes att jag skulle hälsa på honom både för att vi skulle kunna lära känna varandra mer, men även för att jag skulle hjälpa honom med energiarbetet där han befann sej.

Bild från min privata instagram @oasenprana som är helt intakt, alla bilder som någonsin blivit postade där finns fortfarande kvar.

Under våren och sommaren hade jag deltagit i flera olika kurser och workshops i shamanism och kommit i kontakt med en kille som tillverkar shamantrummor. Jag tog kontakt med honom, i tron att han var en bra typ, och berättade om min stundande resa med en förfrågan om han kunde tänka sej att bygga en trumma åt mej främst som stöd för det ändamålet, att göra ljusarbete på ett ställe där trummor tidigare använts för svart magi, typ voodoo. Han tyckte det lät som en bra idé och såg till att min trumma blev klar med god marginal innan jag skulle åka iväg och erbjöd mej att låna både trumpinne & en av hans klangskålar i samband med att jag hämtade trumman.

En kväll när jag låg i min säng kände jag plötsligt en väldigt stark energinärvaro som om någon skulle ha smekt mej på ett väldigt erotiskt sätt, det var en helt svindlande känsla med tanke på att ingen rörde mej fysiskt, inte ens jag själv, och jag antog att det var killen jag snart skulle hälsa på som var ute i etern så jag låg kvar och njöt med ett saligt leende på läpparna tills det mattades av. Det första jag gjorde därefter var att jag sträckte mej efter min mobil och textade honom, sa att jag hade känt hans närvaro väldigt starkt. Hans svar gjorde mej förbryllad, han hade inte alls varit hos mej just då utan fullt upptagen med annat. Vad jag inte visste vid den tidpunkten var att killen som hade byggt min shamantrumma har förmågan att astralresa. Vad jag inte visste vid den tidpunkten var att han hade jobbat magiskt i flera månader för att jag skulle bli hans. Vad jag inte visste vid den tidpunkten var att han använde trumman som en fiskkrok för mej att svälja och fastna på.

Trumman tog jag med till Maldiverna, men den stod bara där i hörnet av sviten jag bodde i, som ett vakande öga. Den blev aldrig använd där, något jag inte kunde sätta fingret på kändes fel. Inte heller de inplanerade dejterna med killen jag hälsade på blev av, vi drack inte ens en kaffe på tumanhand även om han hämtade frukost på säng åt mej den första morgonen när jag var väldigt mör efter min 46 timmars resa. Han drack väldigt mycket och var känslomässigt otillgänglig, en fullständig katastrof om man ser det ur ett romantiskt perspektiv. Ser man det inte ur ett romantiskt perspektiv så var det helt ok, han hade insisterat att bjuda på hela resan, inklusive 12 spa behandlingar och all inclusive -och jag hade lyckan att snorkla med tre olika Whale Sharks, något som firades med Champagne i solnedgången. Spoiled rotten som det sägs, men ändå inte. Återvände hem många erfarenheter rikare -och lika okysst som innan jag åkte.

Jag kom inte ihåg att genast returnera trumpinnen vid min hemkomst, hade en hel del annat att ta tag i men plötsligt en natt drömde jag om honom och påmindes om att returnera pinnen. Jag skickade genast ett meddelande där jag bad om ursäkt och skrev att jag hänger den på dörren ifall ingen är hemma när jag för den under dagen. Han svarade att han gärna ville att jag skulle komma en tid när han är hemma, för han ville prata lite med mej, “om trummor och sånt” som han skrev. Jag kände mej lite obekväm i det, för drömmen natten innan hade varit av den typen att jag rodnade av bara tanken, ändå gick jag med på att återlämna den vid en tidpunkt han valde. Det som jag reagerade på under vår pratstund var att han sken upp som en sol när han hörde att “min dejt” hade varit en katastrof, tyckte det var märkligt. I efterhand är det lätt att se hur allt hängde ihop.

Ingen var nog mer förvånad än mej över att han helt plötsligt valde att lämna sin fru för att vara tillsammans med mej. Han hade “groomat” mej ända sedan den där pratstunden, haft diverse orsaker att hälsa på mej för att han behövde klippa sej, behövde prata, behövde få nån chakra-balansering eller tarot-reading. Han var väldigt skicklig på att manipulera mej, det ska inte tas ifrån honom, och jag gick i fällan och kysste honom. En endaste liten kyss och jag gjorde klart för honom att det var fel, så fel att jag började gråta. Jag vägrade vara “den andra kvinnan” och jag lät honom veta det. Han lämnade sin fru följande dag, sa att det var för att han älskade mej. Mej som han inte ens kände. Hur naiv var jag inte då?  Han hade hoppats få ha oss båda, bakom hennes rygg, när jag inte gick med på det slängde han bort henne som en gammal disktrasa och jag chockerades över hur iskallt han behandlade henne. Föga förvånande fanns det ju ett helt harem av andra kvinnor som inte hade samma moral som mej, vissa blev väldigt ilskna på mej för att jag “gick före i kön” till att bli offentlig flickvän till skillnad från dem som han länge gängade i smyg. Det allra sjukaste i den här soppan var att han var extremt svartsjuk på mej och killen jag hade hälsat på tidigare och han var fullständigt gränslös när det kom till mitt privatliv. Han rotade igenom mina lådor och läste mina dagbok som var undangömd när jag inte var hemma, han snokade i allt och krävde få fri tillgång till mitt Facebook-konto -när jag vägrade ge honom lösenordet så uppgav han det som orsak till att han känner sej så otrygg i vårt förhållande och därför måste söka bekräftelse från alla andra kvinnor. Jag hade en ljudfil som killen från Maldiverna hade spelat in åt mej tidigare, den fanns sparad någonstans på min dator under namnet “Valhalla” och jag var livrädd att han skulle hitta den före jag hann radera den.

När jag tänker tillbaka på det idag så känns det som ett helt annat liv, hur galet det var att jag skulle straffas för att jag visat intresse för någon annan innan jag ens visste om hans existens, i en tid när han själv var gift och hade ett harem av hemliga älskarinnor, alla ovetandes om de andras ställning i hans eget ljusskygga rike. Att narcissister beskyller andra precis för den galenskap de själva står för är ingen nyhet, detta är ju något som får vem som helst att börja tvivla på sitt eget förstånd. Lägg därtill en förmåga att astralresa och det blir ett helvete upphöjt till 1000 för den som blivit måltavla för ondskan.

Visst, han är medial. Han kan se och höra sånt som inte alla ser och hör, han kan förnimma känslor i kroppen och veta exakt var i kroppen andra har diverse skador/sjukdomar och under sina astralresor kan han ta sej nästan vartsomhelst för att osynligt för de flesta spionera, stalka och hämta in information. Med detta kan han återge bevis åt den som önskar, att han har förmågan att se, men här är det ytterst viktigt att komma ihåg att bara för att någon har förmågan att faktiskt se så betyder det inte att de talar sanning. Vi känner ju till den här: “Hur vet man att en narcissist ljuger? Hen rör på läpparna!”

Jag minns en gång när vi precis hade blivit tillsammans, jag fick plötsligt väldigt ont i min ena fot, helt utan anledning, och plötsligt fick jag en brutal huvudvärk. Vi hade planer för kvällen med en trumcirkel och jag sa att jag kommer knappast att kunna genomföra det eftersom det innebar en vandring i skogen för att ta sej till en viss stuga. Han var snabb att erbjuda mej healing, och medan jag låg där framför honom så började han berätta om en förbannelse som kastats på mej, av en kvinna i denna världen som tagit hjälp av ett monster från en annan värld. Han beskrev det hela väldigt detaljerat och gjorde sej själv till hjälte som jagade bort det onda, plötsligt hade jag inte ont längre och jag var tacksam för hans hjälp. En liten stund senare berättade han för mej vilken kvinna det var som lagt en förbannelse på mej, och varför. Han påstod att det var en kvinna som var svartsjuk på mej för att han hade tillverkat en trumma åt mej, men inte åt henne trots att hon bett om en i flera år. Han hade nekat eftersom “hon jobbar i mörkrets tjänst” som han sa. Att jag nu blivit hans flickvän var mer än hon kunde stå ut med så därav skulle jag straffas. Det var för övrigt samma kvinna som senare skickade ett meddelande åt honom att han “ska hålla ordning på sin kvinna!”. Att det är han som ligger bakom alla falska anklagelser och ryktesspridningar är idag klart som korvspad. Jag vet att det låter galet, skulle du se alla skärmdumpar som jag sparat från den här tiden skulle du högst troligt tappa hakan. Men ja, detta var ett återkommande tema från hans sida; alla dessa kvinnor som suktade efter en trumma han hade byggt, du milde vilka historier han dragit… och med det är det lätt att räkna ut att vilka sagor han fabricerat om mej åt andra.

Dags att ta tillbaka kontrollen över ditt liv.

När det var dags för mej att ta mej ut ur helvetet så visste jag att jag måste förstöra trumman han hade gjort, speciellt sen jag kände till hans intention bakom den. Jag valde att med avsikt trumma sönder den i en stund när jag kände en sån ilska och hat som jag aldrig någonsin känt tidigare i mitt liv, det var som att släppa loss en naturkraft utan dess like. Därefter högg jag den i bitar för att slutligen elda upp den. När han förstod vad jag hade gjort (jag kunde inte hålla mej så jag skickade ett foto på brasan, barnsligt, jag vet! Men till mitt försvar: man blir som man umgås! ;))) avfyrande han såna sjuka meddelanden åt mej att en kristen troligtvis skulle kalla på en exorcist för att driva ut något ur honom som är han själv. Han är tillräckligt fiffig för att räkna ut att direkta mordhot kommer att landa hos polisen så därför användes en passiv aggressiv taktik där han låtsas vara orolig för mej nu när jag gjort andarna upprörda, hur han ser från vilket vädersträck de mörka skuggorna kommer att söka upp mej och utkräva sin hämnd för att jag gjort något så förkastligt som att förinta en trumma HAN har skapat, han som vi alla glömt vem är, han den mäktigaste av alla. Gud alltså, jag kan inte hålla mej för skratt när jag skriver det här. Han var dessutom väldigt mån om att jag måste vara på min vakt, minns nu inte om det var snett uppifrån höger eller vänster varifrån jag skulle bli attackerad av mörkrets furste, men ja, de meddelanden är verkligen något utöver det vanliga tramset som narcissister normalt kör med för att fucka upp ens förstånd. Jag minns också att jag tackade honom för att han gett mej material till en hel bok, bara genom att publicera utvalda delar av vår chathistorik. ;))

Störst av allt är Kärleken ♥

Att vara modig är inte detsamma som avsaknad av rädsla. Att vara modig är att våga göra något trots att man känner rädsla. När vi hittar oss själva och lär oss att stå i vår egen kraft så finns det inte mycket som kan rubba oss. När vi är grundade och litar på vår egen intuition så gör vi de val som är rätt för oss, för vårt högsta bästa. Idag är jag tryggare än jag någonsin varit tidigare, jag är också starkare men samtidigt blötare: Jag gråter när jag ser banala saker som berör mitt hjärta på YouTube men jag håller mina gränser och vägrar ta skit. Jag trivs med mitt liv, även om jag ser fram emot den dagen min energinivå är hög -baby steps. Hur kom jag hit och vad är mitt bästa tips till dej som också är utsatt?

  • Först av allt: Anta att du ÄR avlyssnad och stalkad via teknik, för det är du troligtvis om du haft ett intimt förhållande med en narcissist. (Spelar ingen roll om du tvivlar på om hen faktiskt är narcissist, eller om du tror att det är någon annan typ av kluster b problematik som ligger bakom) Anta att du är avlyssnad och vidta säkerhetsåtgärder kring det ASAP. Det är nämligen väldigt lätt för en narcissist att kunna vet ALLT om dej för att hen har tillgång till all din kommunikation, oavsett om hen är medial eller inte.
  • Jag har personligen fått helt underbar, ovärderlig hjälp av tre fantastiska ljusarbetare som verkligen gjort sitt yttersta för att frigöra mej från alla de krokar, nät och linor som exet med sitt entourage hade snärjt in mej i. Dessa personer har alla på sitt eget sätt bidragit med en rustning omkring mej och mitt hem som ingen ondska kan ta sej igenom, och det bästa av allt; den är öppen för kärlek. Jag vill dock lyfta ett varnande finger: Det finns mediala människor som gör större skada än nytta -jag har också råkat ut för såna fastän jag inte delar med mej av det här. Det är inget att leka med och det gör mej väldigt ont att se med vilken fart vissa far fram med klienter bara genom att härma andra som den värsta copy cat utan egen substans, bara för att framhålla sin egen förträfflighet istället för att genuint vilja hjälpa människor i nöd. Låt dej inte förblindas av “glittret på skiten” som Mia Skäringer skulle säga. Eller var det månne Anna Mannheimer? ;))
  • Föreställ dej att du har en kran vid varje chakra, tänk specifikt på personen som gör dej illa den andliga/spirituella vägen, och föreställ hur du stänger varje kran, för varje chakra, mot just den personen. Det är viktigt att du inte visualiserar att du stänger kranarna för energiflödet överlag, utan enbart mot den eller de som använder sej av magi för att manipulera eller skada dej! Det här är ett värdefullt tips som Monica spontant delade med sej för att kvinnan som skickade frågan skulle få ett effektivt redskap att själv kontrollera vem som inte ska ha tillgång till hennes väsen. Varmt tack för det Monica! Varmt tack även till dej, du som ställde frågan. Tack vare din fråga kan fler nu ta del av tipset! ♥

Jag tror säkert att exet också sett min framtid lika ljus som de andra medierna gjort, men det betyder inte att han ska vara en del av den, även om han gjorde sitt yttersta för att berätta för mej att det var vår gemensamma framtid tillsammans som var så otroligt vacker, bara jag höll ut ett litet tag till och hade överseende med allt det vansinne han ställde till med. Jag tror också att han snappade upp att det fanns något spår av den andra killen hos mej (ljudfilen på min dator) och blev besatt av att få bort det. Det lustiga var att han ständigt malde på om hur otroligt dum & lättlurad jag varit som hade gått på den där killens snack, att han bara hade studerat mej för att veta vilken typ av roll han skulle spela för att fånga in mej, att han säkert hade sett mej med mina tarotkort, stalkat mej på Facebook och kokat ihop sina egna sagor för att väcka mitt intresse och tro att vi verkligen har något gemensamt. Att han talade om sej själv och sin egen taktik vet jag ju nu, men då lät jag honom hållas med sin åsikt även om jag aldrig höll med. Vid ett av de sista grälen vi hade om killen (att vi grälade var märkligt i sej eftersom jag inte hade någon som helst kontakt med honom vid den tiden) så tröttnade jag rejält och sa åt narcissisten att det inte alls förhåller sej på det sättet som han påstår, för det är inte killen som på något sätt jagat mej, utan det var ju jag som hade sökt upp honom (efter att han lämpligt nog hade lagt in sina fullständiga kontaktuppgifter i min mobil, “because everything happens for a reason” som han sa… ;)) ). Han tappade hakan fullständigt, och som en fågelholk undrade han varför JAG hade tagit kontakt med killen. För att det var så intressant att prata med honom, och för hans starka utstrålning. Det verkade smärta honom rejält, att hela hans illusion om mitt privatliv före honom rasade ihop som ett korthus. Han hade hellre sett mej som svag och hjälplös, lätt att dupera. Tji fick han. För störst av allt är kärleken!! 💖

Det är de underbara, godhjärtade mediala människorna som verkar i kärlekens & ljusets tjänst som genom sin rena godhet har hjälpt mej att bli den jag är idag, och som ständigt hjälper mej att växa till den jag ska bli. 🦋

Om du vill höra powerlåten som spelades på full volym medan jag medvetet trummande sönder shamantrumman för att ta tillbaka min egen kraft så kan du göra det här: Beckah Shae – Heartbeat 💖

Dela gärna! 💖

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.