Den yngsta och sötaste lindansösen jag någonsin skådat. Hennes gravida mamma plockar ihop i bakgrunden medan hon själv samlar in pengar från åskådarna, sedan fortsätter de till följande strand för nästa uppvisning. Goa 2016 // Bild från min privata instagram @oasenprana

I samband med nyår och den påföljande fullmånen gick jag in i en eremitperiod där jag funderade en hel del på min egen läkning och min väg till ett ännu lyckligare liv och det blev en del googlande. På flygresor. På Airbnb. Både min kropp och min själ behöver värme. Det är på tok för länge sedan senast. Dilemmat för min del handlar om att jag är ganska trött på att resa som ensam kvinna, speciellt till ställen var det inte är vidare fiffigt att röra sej ensam, som kvinna. Jag tror inte att det är bra att låta sej styras eller begränsas av sina rädslor, men man behöver ju inte heller utmana ödet allt för mycket, det har jag redan gjort tillräckligt. ;))

 

Ombord på ett tåg mellan Goa & Karnataka. Svettigt värre, eskorterad och fotograferad av en fransk musiker som varje år tillbringar vinterhalvåret i Indien och därmed är hemma med deras språk & kultur. Senare skällde han ut mej och tog bort mej på Facebook för att jag vägrade ligga med honom. Sååå typiskt narcissistiskt beteende, eller hur?! ;)) 2016 // Bild från min privata instagram @oasenprana

Det finns många länder jag vill besöka så klart, och även om jag varit till Indien två gånger tidigare så är det Indien som kallar på mej nu också. Det finns ett ashram i Coimbatore som jag haft kontakt med tidigare gällande min hälsa, och de har lovat ta emot mej, så så långt är allt frid och fröjd. Utmaningen består i att jag inte är vidare sugen på att ensam ta mej till och från Coimbatore med allt vad det innebär av diverse inrikesresor i Indien. Jag har även kikat på mysiga strandhyddor i Goa och funderat på om jag skulle skippa Coimbatore och bara satsa på sol & värme, men det känns ju också som slöseri att inte ta tillfället i akt eftersom Coimbatore då bara är en (lång) tågresa bort…

 

Hon är hemma från Karnataka men säsongjobbar i Goa. Hennes klädsel är typisk från Karnataka, liksom de väldigt tunga hårsmycken som är från bröllopet. Hon kan varken läsa eller skriva men är väldigt intelligent och behärskar många olika språk. Alla hennes fyra barn går i skola och hon är stolt över att de lärt henne skriva sitt namn så hon inte längre behöver använda sitt fingeravtryck som underskrift. Här samspråkar vi under mitt parasoll på stranden i Benaulim, Goa 2016 //Bild från min privata instagram @oasenprana

Sen så sent som ikväll fick jag veta att jag blivit godkänd som kandidat att tävla om en tvåveckors road trip i Kerala, som alltså är den västra sydspetsen av Indien, som angränsar till… just det: Coimbatore. Med detta, bara några få dagar kvar av tävlingstiden så tänds ett litet hopp, men det hänger till stor del på om jag alls får några röster, så nu önskar jag att de som vill att jag ska få åka till Indien om ett par månader tar sej tid och besvär att gå in och rösta på mej. Det krävs att man registrerar sej som röstare (voter), kan hända är det lite besvärligt men jag hoppas du vill göra det ändå, om inte annat så för att du som min läsare ska kunna ta del av äventyret där, via min blogg. Det är alltså bloggandet som är hela grejen, för det är ca 30 bloggare från olika länder som väljs ut via olika kriterier, men för att överhuvudtaget ha en chans så behöver man få lite röster. Man ska inte nedslås av att många har vääääldigt mycket röster redan, för om jag förstått saken rätt så väljs endast en från varje land. Så ifall vi ror i land detta tillsammans så lovar jag att inte bara blogga från Kerala Blog Express, utan även från ashramet dit jag skulle åka antingen före eller efter äventyret, och eventuellt en sväng via södra Goa för att hälsa på vänner och de vilda delfinerna…? ;)) Är du med? ♥

 

Rösta på mej HÄR! 

Tack på förhand! ♥

 

Dela ∼mer än gärna! ♥

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.