Den senaste tiden har jag haft ett stort behov av att vila, större än vanligt. Jag är fortfarande lika övertygad om att det är någonting fysiskt som ligger bakom min trötthet, som jag var för två år sedan när jag besökte läkaren jag berättat om i inläggen som handlar om maktmissbruk och myndighetsövergrepp. Det är ungefär två år sedan jag tog del av uppgifter om att de flesta med utmattning även uppvisar fysiska påfrestningar av tungmetallsförgiftning, parasiter eller mögelproblematik, och för mej är det inte svårt att se mina egna samband. Om några dagar ska ventilationen i huset jag bor i putsas upp, och jag hoppas så klart på en hälsosammare inomhusluft, samtidigt som jag fortsätter hålla upp ögonen efter ett hälsosammare ställe för mej och min familj att bo på.

 

Fyra Svärd. Behovet av vila. Starkt symbolspråk. Konstnären heter Ciro Marchetti.

För några veckor sedan var jag på ett fantastiskt evenemang som Monica höll tillsammans med sin fina kollega Maria, där vi alla fick göra vår egen vision board. För mej innebar det att jag verkligen kände efter vad jag önskar av mitt nästa boende, och möjligheten att elda kom upp som en självklarhet, efter det självklara att jag vill hyra ett litet frisk hus med fräscht badrum någonstans i Jakobstad. Under evenemanget fick vi alla möjlighet till ett kortare enskilt samtal med Monica & Maria, något som var väldigt uppskattat av deltagarna. Under mitt eget samtal använde Monica tarotkort för min vägledning, och att ett av de fyra korten var “fyra svärd” förvånade mej inte det minsta, eftersom det symboliserar behovet av vila. Vilka de andra korten var håller jag för mej själv, men det var tydligt att jag kommer att börja må bättre när jag hittat och flyttat in det som ska bli mitt nästa hem. ♥

 

Fyra svärd. Behovet av vila. Katten har jag bredvid mej, och spindelnäten ser jag som drömfångarna jag har på hälft… ;)) Konstnären heter Elisabeth Elvira Alba. @e.alba.art på instagram.

Under veckan som gått har jag sällskapat flitigt med spikmattan samt intagit det homeopatiska preparatet Arnica, samtidigt som jag kommit mej iväg för att ses över en cappuccino eller två när vänner hört av sej. Jag har funderat över vad veckans blogginlägg ska handla om, och någonstans ser jag den perfekta timingen i att underbara Sara Boo hört av sej och meddelat att min artikel i tidningen Hälsofrihet har fått respons, och att den efterfrågats som nätartikel (av Pia Hellertz), och att de därför nu har lagt upp den på nätet. Nu finns den alltså, fritt fram för alla att läsa, oavsett om man har tillgång till papperstidningen eller inte, och jag är väldigt glad över att jag kan erbjuda mina läsare möjligheten att få läsa den just nu när jag är lite för trött i ögat för att orka skriva något riktigt skarpt… ;)) Artikeln är ganska “kompakt”, men ändå är den ju bara ett litet ytskrap av allt som finns att sägas om ämnet. Den ursprungliga texten jag skrev skulle ha täckt 7,5 sidor (utan bilder), och Sara Boo gjorde ett fint arbete när hon (motvilligt) bantade ner den för att den skulle rymmas in på 5 sidor.

 

Du hittar artikeln här: Lyckligare Nu – bli fri från narcissisten!

 

Dela gärna! ♥

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.