Innan jag börjar jobba med en drömfångare brukar jag bl.a rena rummet med vit salvia, tända levande ljus, och se till att jag är nyduschad och avslappnad i bekväma kläder.
När jag vet vem som ska ha den drömfångare som jag skapar så låter jag intuitionen välja ut de rätta kristallerna och fjädrarna. Ibland knyter jag även in lite ömsat ormskinn från Zack, för extra kraft, ifall mottagaren är med på det. ♥
Det är inte alla ormar som har en mandalahängmatta att chilla i, eller en egen rosenkvarts som värms skönt av värmelampan. Men så är ju bara det bästa gott nog för vår älskade Zack, och jag tackar honom varje gång han ger mej ett nytt skinn som han ömsat.
Om du vill ha chansen att vinna en drömfångare som är färdigställd av mej, just för dej, så behöver du göra följande:

  1. Prenumerera på bloggen genom att fylla i din e-postadress och klicka på rutan som säger prenumerera, under detta blogginlägg, ifall du inte redan är prenumerant.
  2. Ta en bild på platsen (väggen/rummet?) där du skulle vilja ha en personlig drömfångare.
  3. Gör något av följande:
🍀 Lägg upp bilden på instagram med hashtaggen #vinndrömfångare och tagga @bloggenlyckligarenu
Eller:
🍀 Lägg upp bilden på Lyckligare Nu’s Facebooksida, med hashtaggen #vinndrömfångare och tagga @bloggenlyckligarenu
Eller:
🍀 Om du varken har Instagram eller Facebook men ändå vill ha chansen att vinna en drömfångare; lämna en kommentar på bloggen under detta inlägg.
🍀 Det är tillåtet att öka sina chanser genom att delta både på Instagram & Facebook… 😉 Att skriva varför man önskar vinna kan också vara till fördel när vinnaren ska utses. Jag blir också väldigt glad om du gillar Lyckligare Nu på Facebook, och följer @bloggenlyckligarenu på instagram, delar och repostar, även om det inte är ett krav för att ha chansen att vinna drömfångaren. ♥
🍀 Sista tävlingsdag är fredag 30.11. Vinnaren meddelas personligen och kan välja mellan att få sin drömfångare levererad över en fika på ett café i Jakobstads centrum, eller postad till sin hemadress.
Här kan du läsa om Vinnaren Lotta som jag mötte upp på café i vintras. ♥
Om du vill se bild på nån av mina drömfångare så kan du göra det HÄR: 1-års jubileum idag, 11.11.2018

 

Pepparkakslatte till vänster, Cappuccino till höger. “There is always time for coffee” (Det finns alltid tid för kaffe) kunde jag läsa på insidan av koppen idag.
Lycka till! ✨🕸🍀
…och dela gärna! ♥

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.