Drömfångare & övervakningskamera. Match Made in Heaven, hemma hos mej. ;))

Idag fyller bloggen 1 år så jag tänkte dela med mej av en liten tillbakablick på året som varit, och även avslöja vad mina läsare har möjlighet att vinna som gåva med anledning av detta jubileum. Tar det i punktform så det inte blir så rörigt. ;))

  • Bloggen skulle egentligen ha sett dagens ljus redan i augusti, men med vissa käppar i hjulen så blev det en ofrivillig fördröjning som kom att sträcka sej onödigt länge, så länge att jag till slut valde 11.11 som debutdag. Det var ungefär kring den tiden som #MeToo rörelsen tog fart i världen, och vi i den finlandssvenska ankdammen drog vårt strå till stacken 29.11 med #dammenbrister. Fortfarande, nästan ett år senare är det just det inlägget som haft flest antal läsare på min blogg. Nu samlas många bakom Jane Fonda och #TIMES UP, vilket är väldigt positivt om du frågar mej. Själv förvånas jag storligen över att vissa män fortfarande fortsätter trakassera kvinnor sexuellt på arbetsplatser trots att ämnet är på allas läppar, som om de vore immuna…?? Eller extremt korkade?? You tell me.
  • Det har gjorts flera försök för att skrämma mej till tystnad, vilket har lett till att jag gjort nya bekantskaper hos polisen och haft väldigt givande samtal där. Som alla kan se är jag fortfarande vid liv, inte alls tyst, och jag planerar att fortsätta med det ännu i några decennier till. Det finns ju så mycket fint att njuta av och se fram emot när man rensat bort livets ogräs, eller hur?
  • Jag har införskaffat kameraövervakning i mitt hem, i första hand för att jag ska kunna titta till husdjur när jag inte är hemma, men det finns ju även andra fördelar som att övervakningskameror tenderar att ha en avskräckande effekt på folk som inte har rent mjöl i påsen… ;)) Rekommenderas!
  • Tack vare homeopati har vi lyckats förbättra vår hälsa, min son och jag, och vi vågade äntligen skaffa katt, uppmuntrade av de vuxna döttrarna. Kattfröken som idag heter Picatrix men kallas Trixie har tillfört familjen så mycket glädje & kärlek! Aldrig har jag sett en mer tillgiven och kärleksfull katt, men så var det också hon som valde oss minst lika mycket som vi valde henne. Jag hade glädjen att få hålla henne första gången när hon bara var tre dygn gammal, och sedan dess har vi minsann bondat. Att hon och ormen Zack också har utbyte av varann råder det ingen som helst tvekan om när man ser dem interagera med varann. Vem behöver tv liksom?? ♥
  • Idag har vi firat både farsdag och 1-års bloggjubileum. Min pappa fick en salmiakkalender i farsdagsgåva, och min mamma fick samtidigt en väldigt sen morsdagsgåva i form av Fazers chokladkalender ;)) Ikväll blev det smörgåstårta och rosa bubbelvatten, samtidigt som jag gjorde ett försök att lägga upp en bild på min privata instagram, av min pappa som barn, men istället missade jag mej och lade upp en bild på min farbror. Tur att man kan ta bort inlägg och lägga upp nya när man blir varse sina misstag. ;))

 

Och nu till det väsentliga. Vad har man då som läsare möjlighet att vinna som jubileumsgåva?? Jo, en drömfångare tillverkad av mej. Hur ska man göra för att ha chansen att vinna den?? Det berättar jag imorgon, för nu måste jag faktiskt gå och lägga mej här! Men det lönar sej att redan nu prenumerera på bloggen (vilket man kan göra genom att fylla i sin e-postadress längre ner på sidan), och även fundera på var i ditt hem du skulle vilja ha en drömfångare hängandes. Ta en bild på den platsen (väggen/rummet) där du helst skulle vilja ha en drömfångare, en drömfångare färdigställd just för dej, så återkommer jag imorgon med information om hur du har chansen att vinna!

Prenumerera gärna så får du mejl varje gång ett nytt blogginlägg publiceras. Inget spammande, jag lovar!

 

Tack & Go´natt ♥

Nu hittar du info om hur du kan vinna en drömfångare HÄR: Vinn en drömfångare, färdigställd just för dej!

Dela gärna! ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.