Maldiverna hösten 2014. //Mobilbild. #nofilterneeded

Vintersolståndet 2017 går till historien som den lyxigaste veckan i hela mitt liv, och det säger inte lite det! ;)) Vad är det som är så lyxigt då? Nej, det här inlägget handlar inte om den där veckan när jag hade den finaste sviten helt till mitt eget förfogande ombord på en privatägd båt på Maldiverna, inklusive 12 spa-behandlingar och All inclusive, utan det här är något så mycket bättre!! ♥ 

Aldrig tidigare har jag haft nöjet att få träffa och tillbringa så mycket kvalitetstid med så många av mina allra käraste som under denna vecka.

Mina dagar har fyllts med avslappnat tjejsnack hemma i min soffa, varvat med långluncher och glöggmys på olika restauranger och caféer i härligt sällskap. Däremellan har jag hunnit vila, pyssla och slå in klappar. Den vita magin som så ofta är närvarande i min vardag har verkligen lagt ett extra skimmer över tillvaron när jag överraskats med underbara gåvor och fina möten, allt i en perfekt synkronicitet. Så otroligt tacksam! ♥

Vintersolståndet, den kortaste dagen på året. Ikväll sammanstrålar alla mina tre barn hemma hos mej för att tillsammans klä julgranen, de som till vardags bor i olika städer p.g.a. studier. ♥ Därefter återstår det för mej att bädda rent med nymanglade lakan i sängarna, dammsuga och svabba golvet, ta en sväng via matbutiken, och sen bara njuta. Ännu mer. Vart jag tar vägen för att fira självaste julhelgen är en hemlighet, men jag lovar att ladda batterierna riktigt ordentligt och hoppas att du har möjlighet att göra detsamma! ♥

 

♥♥♥ Jag vill nu passa på att önska er alla en riktigt fridfull God Jul! ♥♥♥

∼♥ från Zack & mej  ♥∼

 

Dela gärna! ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.