Lucka 4

Hör du till de som dras med en envis förkylning som håller på driver dej till vansinne så här strax innan jul? Jag har hört att manukahonung ska vara väldigt bra, men har själv aldrig testat.

Något jag däremot testat, och som hittills aldrig gjort mej besviken, är en produkt som tydligen är ett väldigt stort hot mot medicineliten, med tanke på hur mycket krut (och skattepengar!!) som nu läggs på att skrämma upp folk så de aldrig ens ska våga prova!

För ett tag sedan kände jag av lite örvärk, och eftersom jag inte var helt sugen på att bli sjuk och dras med det så såg jag till att få droppat några droppar renat vatten i bägge öronen, och en liten stund senare var örvärken ett minne blott. För ett par år sedan botade jag min lunginflammation med samma rena vatten, tillsammans med en flaska Blossa 16 & citronsaft. Helt utan biverkningar, förutom alkoholen då, men det brukar sällan vara ett problem i Finland, speciellt i juletid… ;))

Nu säger jag inte att du måste tro på vad jag säger, men tänk om jag faktiskt har rätt? Det har ju hänt förr. ;)) Tänk om det verkligen finns något som dödar både virus & bakterier, och dessutom är helt ofarligt både för människor, djur?

Jag tycker att det viktigaste man kan göra är att öppna sitt sinne och ta reda på, för tänk om det som basuneras ut både i radio, tv och tidningar egentligen inte är något annat än en smutskastningskampanj av någon med en dold agenda?? Den som har erfarenhet av narcissistiska personer borde knappast förvånas över fenomenet, eller hur?

Varför inte slå dej ner med en kopp te, och läs i lugn och ro: Värt att veta om kolloidalt silver innan du tar beslutet om du vill testa eller inte?

 

Dela gärna! ♥

 

Ps. Om du vill läsa fjolårets julkalender som innehöll varningssignaler för att hjälpa dej känna igen en narcissist tidigt, kanske redan på första dejten, så hittar du Lucka 4 (2017) här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.