Förbanna inte mörkret -eller regnet – tänd ett ljus! Bild från min privata instagram @oasenprana

Under magiska midsommarnätter är det många som kan se eller förnimma älvor och andra väsens närvaro ute i naturen, inte minst när sju sorters blomster ska plockas i tystnad för att läggas under huvudkudden, för att man ska se sin älskade i drömmen. Det sägs att ju mer vi värnar om naturen, desto mer villiga blir älvorna att hjälpa oss -för i naturen handlar allt om balans, att ge och få, inte att själviskt roffa åt sej utan att ge något fint tillbaka.

 

Denna midsommarhelg har vi lite av ruskväder, med efterlängtat regn som gör så gott för naturen som törstat efter väta otroligt länge! Medan Zack ligger mätt och belåten inne i sitt varma bo (ja, det finns olika värmezoner i hans terrarium och han ligger och myser där det är som varmast, smältandes maten han åt häromdagen) har jag plockat fram lite av mitt magiska mys i mitt hemtrevliga bo. Vad passar väl bättre än att bjuda in älvorna en magisk dag som denna, så sagt och gjort! ;))) För att även du ska få ta del av lite magi har jag dragit sju kort från “Magical Messages from the Fairies” (magiska budskap från älvorna) som jag  kommer att vända lite senare. 

Hur göra? 

Du blundar och tar ett djupt andetag, sedan ser du på bilden med de sju korten och det är det kort som dina ögon dras till som är ditt kort. Vi tänker oss en numrering från 1-7, där kortet uppe till vänster är nr 1 och kortet uppe till höger är nr 3, kortet nere till vänster är nr 4 och kortet nere till höger är nr 7, ok? Du väljer själv om du skriver upp vilket nummer ditt kort har på en papperslapp eller i kommentarsfältet, huvudsaken att du minns vilket kort du valt. Imorgon kommer ett nytt blogginlägg, och där kommer jag att avslöja vilka budskap som finns bakom varje kort, så välkommen tillbaka hit till Lyckligare Nu för att ta del av ditt budskap från älvorna! ♥

 

Vilket kort dras din blick till? Välj mellan 1 – 7, med 1 uppe till vänster och 7 nere till höger. Notera vilken siffra ditt kort har, så du får rätt budskap i nästa blogginlägg.

I sunda, harmoniska relationer råder balans, och om du vill värna om din relation med älvorna kan du göra det t.ex. genom att plocka upp skräp i naturen, undvika giftiga bekämpningsmedel som Round Up eller annat äckligt från Monsanto, samt skapa gynnsamma miljöer för insekter och småfåglar i din trädgård eller på din uteplats. Ju vänligare du är mot dem, desto mer hjälper de dej med det magiska, tro mej!

♥♥♥

 

 

Önskar dej en narcissistfri, harmonisk & glädjefylld midsommarhelg! ♥

Kram, Annika

 

Dela gärna! ♥

 

Budskapen hittar du här: Magiska budskap från Älvorna ♥

2 reaktioner till “Magiska midsommarnatt♥

    1. Tack, detsamma till dej Maggie! 💖 Va roligt att inlägget resonerar med dej, du är varmt välkommen in imorgon för att se vilka budskap som gömmer sej bakom dina kort! ✨🧚🏻‍♀️🔮🍀☀️🌸🥂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.