Ja, jag vet att jag hade utlovat ett inlägg om en viss kvinnlig narcissist som näst, men istället klämmer jag in viktiga “reklaminlägg” istället -inte för att det handlar om samarbeten för det gör det inte. Det tidigare utlovade inlägget kommer senare. Och den som väntar på ett inlägg om mina egna erfarenheter av mediala narcissister kommer också att få vad jag lovat. Den som väntar på något gott… 😉

 

Idag började morgonen inte alls som den brukar hemma hos mej och efter ett ovanligt tidigt telefonsamtal som jag dessutom svarade på ;))) steg jag snabbt upp, borstade tänderna o klädde på mej, för att en liten stund senare hitta mej själv sittandes bak på en motorcykel. Det var länge sen. Oväntat men uppfriskande. Vet inte om det berodde på den friska morgonluften på tomma gator men hursomhelst kom jag lite av mej i mina planer för dagen. Nu är det nästan kväll och här sitter jag i solen och gör mitt första blogginlägg via mobilen, om viktiga saker jag bara måste rekommendera NU:

 

 

 

 

Först av allt: Om du vill lära dej ännu mer om narcissism så har du nu ett ypperligt tillfälle 1-2.6 då 17 experter inom området kommer att frikostigt dela med sej av sin kunskap online, helt gratis. Du behöver registrera dej i förväg, länken hittas HÄR och sedan får du mejl med instruktioner hur du får tillgång till allt material (under begränsad tid). Det enda du behöver sen för att följa med härligheten som varar i 48h är en internetanslutning. Passa på vetja, om du förstår engelska! 🍀 För mer info, kika in på instagram @bloggenlyckligarenu där fler bilder med info om evenemanget hittas.

 

 

För det andra: Samma helg ordnas en helt fantastisk tillställning i samarbete mellan Monica Fagernäs-Heselius & Emmes Retreat. Jag vet att anmälningstiden gått ut, hade jag inte haft annat för mej hade jag helt klart anmält mitt intresse dit även om jag hört Monica föreläsa & kursa flera gånger. Men. Om du känner att det verkligen resonerar med dej, tveka inte att ta kontakt med Emmes Retreat för man vet ju aldrig om det finns en plats kvar, just för dej. Emmes Retreat är ett helt underbart ställe, har tappat räkningen på gångerna jag varit dit men senast jag sov över där var ifjol på #nukuyöulkona när jag som en bonus fick möjlighet att sova i ett trädtält som de hade spänt upp mellan några trädstammar. En helt fantastisk upplevelse! Inte minst för att Stefan Backas höll en helt underbar workshop & ljudbad åt oss deltagare. En bild därifrån hittas i inlägget Grey Rock i denna blogg.

 

Vad annat?? Jo, Natural High Healing Festival 5-8.7.2018. Underbara dagar med sköna människor!! Hoppas vi ses där! Ja, jag var lite osäker ett tag om jag skulle eller inte skulle, det finns annat som också lockar, men igår tog jag beslutet att joina för tredje året i rad. Denna gång är jag utrustad med en varm sovsäck, till skillnad från tidigare år. Nu hoppas vi bara på lika underbart väder som tidigare! ☀🎪🎶 Natural High Healing 2016 (Är man uppmärksam kan man se mej susa förbi i bild en kort sekund i den första✨💃🏻👣 medan jag står still i den andra 😉) Natural High Healing, också från 2016Natural High Healing 2017 ✨🎪🎶 Natural HIgh Healing Festival Official Trailer 2018 Innan du rusar iväg och köper festivalbiljett vill jag göra dej uppmärksam på att det är en substansfri festival. Även om det är väldigt högt till tak där så finns det tre saker man inte får ta med till området, och som inte heller inte finns att köpas på plats: Alkohol, droger & kött. Viktigt att känna till så man inte känner sej snuvad på konfekten ifall man tänker att man ska pimpla öl och grilla korv i dagarna fyra. 

 

Det har ju varit lite väl grått & tomt på torget i vårt fina Jeppis, något som redan bloggats om av Janet HÄR. Idag förde jag (liksom flera andra hade gjort) dit en krukväxt som jag vattnade med vatten ur min fina flaska (en födelsedagspresent så fin så fin) innan vi for till Arabi restaurangen på Skutnäsgatan för att äta. Wow vilken god mat och servicen var enastående! Mätt i magen promenerade vi hem med mat som kommer att räcka ännu imorgon, för vi fick sååå mycket gott som vi inte orkade äta upp på plats. Rekommenderar verkligen stället, och det var roligt att se att de hade många kunder, åtminstone under den tiden vi satt där. Den som gillar falafel lär inte bli besviken!

Nu återstår att se om jag får till några bilder hit, och om jag lyckas posta det överhuvudtaget… 🤣 Hur det sen blir återstår att se. 😂 Har tydligen en del kvar att lära mej! 😅

Allt gott! 💖

Dela gärna! 🌸

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.