Vinnaren Lotta. //Mobilbild.

Idag hade jag glädjen att ta en fika tillsammans med vinnaren från Julkalendern, och samtidigt överlämna hennes vinst från tävlingen. Det var lite spännande att se vilken Lotta det var som hade vunnit för det visste jag inte säkert utifrån den e-postadress som hade dragits som vinnare. Själva dragningen gick till så att jag bad en person säga ett tal mellan ett och så många prenumeranter som bloggen har, och jag räknade från den första prenumeranten fram till det talet, och den personen utsågs till vinnare. ♥ 

När jag tillverkar något så gör jag det oftast utifrån min intuition och denna gång kändes det lite knepigt eftersom jag inte visste vilken Lotta det gällde. Jag hade även utlovat en belöning till den som tipsat vinnaren att prenumerera så jag tillverkade även en liten Himmeli av små glasstavar som tack till den som tipsat Lotta, och om det inte fanns nån tipsare så skulle Lotta få behålla den själv. ♥

Lotta fick förutom halsbandet även en liten Himmeli i glas. //Mobilbild.

Lotta hade önskat sej en kombination av en mala och något med ett kors, så jag gjorde en egen tolkning efter den katolska traditionens radband och en 108 pärlors mala. Kristallerna jag använde var Akvamarin, Rosenkvarts & Jaspis. Oljan jag smorde in mina händer och tråden med ska gynna kärlek, attraktion & livslust och är alltså inknuten i alla knutar mellan de 108 kristallerna. ♥

Jag var lite orolig för att jag hade misstagit mej på vem som skulle ha smycket när jag hade börjat tillverka det, så innan jag gav det sa jag till Lotta att om hon inte alls känner att det är hennes så ska hon genast säga till så gör jag ett nytt åt henne nu då jag visste vem hon var, men av reaktionen att döma så hade min oro varit helt obefogad. Lotta var helt säker på att det var gjort precis för henne. ♥

Tack för idag, glada, fina Lotta! //Mobilbild

Vi blev sittandes på mysiga Skorpan ett bra tag. Du vet den där känslan när man bara klickar och ser glittret i den andras ögon när man vet precis vad den andra pratar om, och där skrattet är så nära till hands hela tiden även om man stundvis pratar om rätt allvarliga saker. När vi väl kom oss ut i den uppfriskande luften så blev det en varm kram med löfte om att snart ses igen, vilket jag verkligen hoppas vi gör! Tack för idag Lotta! ♥

Jag berättade även för Lotta varför det är viktigt för mej att de som är intresserade av bloggen är prenumeranter via sin e-postadress och inte bara genom att gilla Facebook sidan Lyckligare Nu, och det är ju för att FB är väldigt skört när det kommer till vad som syns i ens flöde. Har man inte gillat eller kommenterat inlägg så försvinner den sidan ganska snabbt från ens flöde, medan om man är prenumerant så får man ju inläggen till sin e-post och därifrån är det lätt att hitta och läsa vid lämpligt tillfälle. Och nej, jag skulle aldrig komma på tanken att skicka e-postlistor vidare till någon tredje part, eller spamma med en massa reklam, det hoppas jag ni redan räknat ut?! ;)) Självklart kommer det att bli fler utlottningar, och alla som är prenumeranter deltar varje gång tills dess man väljer att inte prenumerera längre ifall den dagen skulle komma. Vem vet, kanske blir det några Gilla & Dela på Facebook ännu men det får jag återkomma till lite senare isåfall. Har du något tips så är det bara att höra av dej! Ännu har ingen velat gissat på från vilket land bloggen haft tredje mest visningar från under 2017, men jag kan redan nu lova bort en liten Himmeli i glas åt den som först gissar rätt, eftersom jag finner det väldigt meditativt och givande att pyssla ihop dem, lite som terapi faktiskt, och det är väldigt rogivande att se på de geometriska formerna.  Alternativ på de olika länderna hittas längst ner i inlägget HÄR.

 

Dela gärna! ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.