Fullmåneparty i Södra Goa 2016, här var det mina önskningar för mina barn som sändes iväg. // Bild från min privata instagram @oasenprana

En kort sammanfattning och ett stort TACK, det är vad årets sista (?) blogginlägg ska innehålla. Eftersom bloggen publicerades så sent som 11.11 så behöver jag inte göra nån vidare lång tillbakablick för att summera bloggens 2017 men det finns några punkter att ta fasta på både i responsen & statistiken.

 

 

En önskan om ett Lyckligt Liv. //Bild från min privata instagram @oasenprana

Jag tackar så hjärtligt för 2017 och hoppas vi ses igen 2018 då jag bl.a. kommer att presentera “Min Ängel” under kategorin “Låt mej presentera: Min…” Sen finns det fler Röda Flaggor än de som jag presenterade i Julkalendern // Röda Flaggor så det ligger fortfarande en hel del halvfärdiga inlägg som bara väntar på att mogna… I dagarna ska jag även ta en fika med vinnaren, hon som vann för att hon prenumererar på bloggen via sin e-post, och överlämna hennes gåva, kanske göra ett inlägg om det, anonymt om hon önskar det. Dessutom har småfåglarna viskat i mitt öra vilka ämnen de vill läsa om under inkommande år, och du är välkommen med dina önskemål Du också. ♥

 

Visst, jag vet att det inte är helt ovanligt att folk påstår sej befinna sej i ett annat land rent tekniskt för att kringgå vissa lagar om upphovsrättsskyddat material osv.. men jag blir ändå glad av att se statistiken på min blogg som ligger helt fristående utan någon mediajätte i ryggen, utan någon köpt marknadsföring, och se alla dessa länder markerade på kartan, efter så pass kort tid. Jag klistrade in dem här i bokstavsordning , men jag kan avslöja att Finland leder överlägset, följt av Sverige. Men vilket land tror ni kommer på tredje plats när man ser till antalet visningar/land? Gissa för allt i världen, och gör det helst här i kommentarsfältet för annars kanske jag inte ser dem. Känner mej lite generös, får nog klura på en vinst till den som snabbast gissat rätt här på bloggen. Önskemål? ♥

 

Nu Önskar Jag Dej Ett Lyckligt Gott Nytt År, Må Alla Dina Vackraste Drömmar Bli Verklighet! ♥♥♥

kram, Annika

 

Dela gärna! ♥

 

Angola
Argentina
Australien
Bolivia
Brasilien
Chile
Colombia
Cypern
Danmark
Equador
Europeiska Unionen
Finland
Frankrike
Grekland
Hong Kong S.A.R.Kina
Indien
Indonesien
Irak
Irland
Italien
Kanada
Nederländerna
Nepal
Norge
Nya Zeeland
Polen
Portugal
Qatar
Réunion
Ryssland
Schweitz
Serbien
Spanien
Storbritannien
Sverige
Sydafrika
Sydkorea
Taiwan
Thailand
Trinidad & Tobago
Turkiet
Tyskland
Ungern
USA
Vietnam
Åland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.