Små vita runda blommor, perfekt för Balinesisk vit magi, tillsammans med några andra komponenter, ja och så en magiker så klart. 😉 //Bild från min privata instagram @oasenprana

Låt oss prata lite om attraktionslagen, ett ämne som väcker starka känslor hos många; antingen är man övertygad om att den funkar eller så vägrar man tro att människan kan påverka utgången av olika saker, att allt ligger i Guds händer. Min uppfattning är att attraktionslagen fungerar 24/7, men kanske inte alltid så som vi förväntar oss, lite beroende på vad vi lärt oss om ämnet så klart. Jag tror också att attraktionslagen fungerar på ett högre plan än bara i vår fysiska medvetenhet, så att även mitt högre jag  attraherar upplevelser som hjälper själens utveckling så som det faktiskt var överenskommet innan ankomsten till jordelivet (läs gärna boken Heliga Kontrakt om du kommer över den). Det som kanske är ristat i sten, om nu något är ristat i sten? Har vi inte en fri vilja?? Som jag ser på saken så finns det vissa händelser som är förutbestämda, men att vi själva kan välja hur vi tar oss dit, vilka upplevelser vi har på vägen så att säga och jag hör till skaran som verkligen vill njuta av livet, inte lida, även om lidandet varit en viktig del för att jag skulle komma hit var jag är idag, och nu kunna reflektera och blicka framåt, vart vill jag? Hur kan jag njuta i nuet, vara närvarande här och nu och vara lycklig?

Jag kan inte gå in på alla detaljer och funderingar kring min syn på attraktionslagen nu, för jag tror inte att många skulle orka läsa allt i ett inlägg, samtidigt som jag har lite andra åtaganden än att sitta klistrad på datorn, så det blir bara ett litet skrap på ytan eftersom hela tanken med detta inlägg är att visa hur du kan lägga lite extra magi kring dina nyårsdrömmar och jag ska strax komma dit. Den som sett filmen The Secret vet ungefär vad det handlar om, även om vissa ingredienser utelämnats, men kunskapen finns att hittas annanstans för de som söker. Vad jag kommit att förstå är att väldigt mycket av det som står i olika heliga skrifter runt om i världen handlar om just attraktionslagen, oavsett vilken religon vi pratar om. Bönens kraft ska inte underskattas, och man kan be på många olika sätt så länge hjärtat är med och intentionen den rätta.

Till det praktiska, hur gör man? Jo, man tar det i lugn och ro, kontemplerar över vad som är viktigt för en, kanske skriver ner olika fraser som känns viktiga. Sen plockar man fram gamla tidningar, ett ark papper, sax & lim. Man klipper alltså ut bilder och/eller ord som väcker positiva känslor, för vissa kan det vara bilder på hälsosam mat, husdjur, vackra resmål eller en viss typ av bil -eller ett lyckligt kärlekspar. Nu till några varningar: Klipp inte ut bilder där ansikten syns på främmande människor, kan hända att just den fotomodellen är den värsta narcissisten och tro mej, man behöver inte medvetet locka dem till sej… ;)) Var även medveten om att universum inte hör ordet “inte” så skriv aldrig vad du inte vill ha, utan vad du vill ha. Typexemplet är när man går omkring och tänker “hoppas jag inte blir sjuk!” istället för att tänka “Jag är så glad att jag är frisk!”. Välj alltså alltid positiva ord när du vill skapa något positivt. Akta dej även för att välja ut för stora drömmar och mål, för om du känner tvivel och ångest när du ser på dem så kommer det att trigga dina “jag kommer aldrig att ha råd”-känslor, och då kommer ditt undermedvetna att se till att du aldrig har råd, så välj bilder som väcker positiva känslor hos dej och trappa sedan upp när du märker att det fungerar för dej. När det inte fungerar så beror det oftast på att vi har någon blockering liggandes någonstans så den insikten är också bra när man jobbar med sitt eget inre, så man kan ta itu med det. När du klippt ut bilderna så är det dags att klistra in dem på pappersarket, det blir alltså en vision-board eller skattkarta, eller varför inte magic wheel om man gör den rund? Jag har gjort dem i flera olika utföranden genom åren, bl.a. som omslag på kalendern och något år enligt Feng Shui Bagua.

Uppfyllda Önskningar // Bild från min privata instagram @oasenprana

I fjol blev det en “creation box” istället och den har blivit mej så kär att jag kommer att komplettera den med lite mer magi vid nyår, istället för att göra en helt ny. Jag började som vanligt ifjol med att leta fram gamla resemagasin för att se vilka ställen jag verkligen skulle vilja uppleva, och hur det nu kom sej så blev jag aldrig klar med projektet som jag hade tänkt. Jag fick dem aldrig klistrade på papparket och upphängt i mitt sovrum, de låg liggandes kvar på bordet. I samband med en begravningen i januari uppsökte jag blomsteraffären vid runda hörnet och där fastnade min blick på en ask som såg ut som en vacker gammal bok, och den fick alltså följa med mej hem, tänkte att den blir en bra förvaringsask för diverse magiska saker som jag samlat på mej. Istället var det urklippen från resemagasinen som jag lade dit, bara för att få bort dem från bordet, och sen tänkte jag inte desto mer på det. I maj i år fick jag träffa Benny Rosenqvist för tredje gången (inom loppet av 12 månader) och han spådde mej liksom de tidigare gångerna med hjälp av två olika sorters kort och de var alla riktigt fina kort, inte minst det sista; Fulfillment Of Wishes, Uppfyllda Önskningar. Det lät ju väldigt lovande! Som svar på en av frågorna jag ställde till Benny så sa han att han ville hjälpa mej genom att göra en beskyddande ritual för mej, som hans guru på Bali lärt honom medan han ännu levde. Jag fick veta vad som behövdes för ritualen och allt utom de vita blommorna hade jag hemma så det var bara de jag behövde skaffa. Jag for sedan hem för att förbereda den vegetariska maten och sedan mötte jag upp Benny vid hans hotell då han var klar med alla klienter för dagen och vi traskade hem till mej för middag. Benny var väldigt ivrig att få göra ritualen åt mej, han om någon hade ju sett vad allt handlade om, så han satte glatt igång och det var en otroligt mäktig känsla. Så tacksam för den gåvan! ♥ Efteråt ville jag spara just de blommor som hade använts, och jag lyfte in dem i asken, ovanpå urklippen, tillsammans med några andra saker som använts. När jag lite senare kom mej för att titta in i asken och på urklippen som låg där så gick det sköna rysningar längs med kroppen; Benny hade nämligen även berättat för mej om flera olika resor jag kommer att göra i framtiden, speciella resor, och nu när jag kikade på urklippen så var det just de resorna han hade berättat om, bl.a. Pilgrimsvandringen, Safari i Sydafrika och även såna som jag väljer att hålla privat, som låg där i lådan. Och ja, jag mindes igen det sista tarotkortet “Uppfyllda Önskningar”. Så ja, man väljer ju fritt vad man tror på, men jag tror absolut på det vackra magiska livet och jag kommer att fortsätta drömma och lägga in nya intentioner för framtiden även om det är viktigt att vara här& nu, och lycklig i det. ♥

Klassrummet som jag undervisade om attraktionslagen i. Södra Goa, Indien // Bild från min privata instagram @oasenprana

Attraktionslagen har tagit mej till många ställen, och ju bättre man mår desto lättare är det att manifestera bra saker, det är ju lite knepigt att få till ett skönt flöde om man lever under psykisk tortyr, just sayin´, men även när jag hade det väldigt tufft blev jag erbjuden att föreläsa om attraktionslagen på en hotell- & restaurangskola i södra Goa, något jag bara älskade att göra, även om jag visste att det bodde åtminstone en vild kobra i området och jag gick omkring i flip flops… ;)) Ett par år tidigare (2014) blev jag inbjuden till Maldiverna, inte bara en, utan två gånger. Den första gången för att undervisa & coacha en privatperson om attraktionslagen ombord på en privatägd båt under en veckas tid, den andra gången för att gå på dejt med en av cheferna ombord på samma båt. Det var då jag fick den finaste sviten helt till mitt eget förfogande och bara skulle relaxa med andra gäster & besättningen i 11 dagar.  Sånt som kanske aldrig hade hänt om jag inte strax innan hade sett på gamla fotografier från Maldiverna, från 1998, och dragit mej till minnes hur skön den mjölliknande sanden kändes under fötterna, hur färggranna fiskarna var..? Tre dagar senare kom min första inbjudan, från tomma intet, tro det den som vill. ♥

När vi ser bilder och drömmer oss bort, det är då vi skapar magi -så länge vi vågar tro att det är möjligt. Varför inte testa du med? Det kostar inget annat än lite sönderklippta tidningar. Köp från loppis vetja! Lycka till! ♥

Har du själv egna erfarenheter av attraktionslagen? Berätta gärna i bloggens kommentarsfält om dina egna manifestationer och inspirera andra inför det nya året! ♥

 

Dela gärna! ♥

 

2 reaktioner till “Vit magi inför det nya året?

  1. Javisst fungerar attraktionslagen! Men man ska veta vad man önskar sig, annars kan man få sånt man inte vill också. Jag önskade en gång för länge sen att jag skulle träffa en man med mycket pengar. Tre såna dök upp på min väg ganska fort efteråt, men då lärde jag mig att pengar är inte så viktiga som vilka egenskaper och personlighetsdrag en person har… 🤣 Det blev att göra en ny önskelista och då gick det betydligt bättre 😍
    Då man skickar ivög sina önskningar, är det bra att säga: “allt detta, eller något som passar mig ännu bättre, önskar jag få”. Universum/källan kan ha mycket större planer för oss än vi vågar tro❣️🙏💫
    Jag önskar dig ett Underbart Nytt År!

    1. Håller helt med dej där, det är många önskningar som man fått men som inte visat sej vara så bra, så numera använder jag ofta ”för det högsta bästa” eller ”som gör mej lycklig”, för vi kan önska vad vi vill så länge vi inte medvetet skadar andra.
      Tack Ub, önskar dej ett riktigt Gott Nytt År! ✨💖🙏🏼🍀🥂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.