Man behöver inte vara två för att njuta av en kopp gott kaffe, skäm bort dej själv, eller överraska din ensamma granne med en fika på vändagen.

Ja, jag vet att det är många singlar som ser det som en stor katastrof att varken ha en partner eller en dejt på Alla ♥´s Dag, …men alltså allvarligt…?! Om man verkligen lider av det så är det nog bara att inse att man behöver jobba lite med sitt eget inre. Varför i hela friden vara så “needy”, så osjälvständig, att man inte känner sej som en hel människa ifall ingen skickar sms och talar om för en att man är älskad?? Ta hand om dej själv istället, skäm bort dej med en massage eller nya sköna lakan, eller varför inte fixa ett mysigt hemma-spa med råvaror från ditt eget skafferi ifall budgeten är tight? Kroppsskrubb, fotbad, ansiktsmask…? Ta en skön stund på spikmattan om du känner dej spänd i kroppen, leta reda på någon lämplig guidad meditation på youtube om det känns lättare. Tänd ljus, använd eteriska oljor, bergamott (citrusfrukt) lär ska vara väldigt välgörande om man har hjärtesorg, medan lavendel är väldigt lugnande och hjälper dej slappna av. Ett tips är att droppa några droppar på insidan av toapappersrullen om du inte vill ha oljan i badvattnet. Har du husdjur bör du vara försiktig med att använda vissa eteriska oljor i diffuser, bl.a. tea tree. Om du inte kan ta hand om dej själv så du mår bra, hur ska då ditt sällskap kunna vara givande för en sund människa?? Två trasiga individer som håller krampaktigt fast i varandra för att ingen av dem vågar vara ensam är inte ett framgångsrecept och kanske en orsak till ständiga fysiska & psykiska krämpor? “Om man inte lyssnar när själen viskar till en så får man höra när kroppen skriker.” som Tommy Hellsten uttryckte det. Så ja, jag anser att man kan leva betydligt lyckligare som singel än i ett parförhållande med fel person, oavsett om hen är narcissist eller inte.

Om du ändå känner att du har ett stort behov av att få ösa din kärlek på någon annan än dej själv och du varken har partner, familj eller vänner som tillfredsställer dina behov; skaffa ett husdjur. Det finns få saker som är så närande för själen som att få ge kärlek till ett djur, och vet du med dej att du inte klarar av att ensam ta ansvar för ett husdjur som kommer att leva i många år så kan du kanske börja med en guldfisk eller en liten hamster, eller be att få vara hund- eller kattvakt åt någon som behöver hjälp med det? ♥

 

Linnea Claeson, kvinnan bakom @assholesonline

Är man narcissist för att man förespråkar självkärlek? Nej verkligen inte. Är man narcissist för att man har många följare på Instagram? Inte nödvändigtvis. Jag läste några av de otaliga kommentarerna under en av Linnea Claeson´s instagram uppdateringar nyligen, och svarade på en av dem bara för att det är skam på torra land att man kallar någon för narcissist bara för att hen bryr sej om sitt yttre, har många följare på sociala medier och förespråkar självkärlek. Narcissism är något betydligt värre än fåfänga. De som varit utsatta för narcissistiska trakasserier har ofta en väldigt låg självkänsla och det är otroligt viktigt att träna upp den, bl.a. genom att börja värdesätta och skämma bort sej själv, istället för att alltid lägga alla andra i första hand och därmed bli hänsynslöst utnyttjad. Jag tycker att Linnea är en fantastisk förebild, även om det är precis som i länken ovan, “don´t try this at home”, det finns risker med att ryta ifrån när man blir trakasserad, oavsett om det är en känd eller okänd byxsnok som inte kan ta ett nej för ett nej. Själv idkar jag No Contact, blockar hellre än störs av Hoover-försök. 

 

Med dessa blommor önskar jag dej en vacker vändag! Känns snittblommor som en onödig lyx, köp hem frukter och arrangera ett vackert fruktfat istället.

Låt Alla ♥´s dag bli en dag där du tar väl hand om ditt eget hjärta, och låt alla dagar vara vändagar där du ger av din godhet till världen och gör ditt bästa för dina medmänniskor. De enda människorna du med gott samvete kan sluta bjuda till för är de där giftiga typerna som säger att de älskar dej men ändå sårar dej, om och om igen. Gå, och stäng dörren bakom dej, spika fast den om du måste. Lämna dem åt sitt öde, ju förr desto bättre. En vacker dag finns det inte längre någon som går med på att behandlas illa och alla narcissister får ta itu med sin egen skit. Den dagen när alla fina, varma, kärleksfulla varelser är fria från dysfunktionella relationer så kommer världen att te sej betydligt vackrare och många kommer att träffa en partner vars själ är lika vacker som deras. ♥

 

50 shades är bara romantisk för att han är miljardär, om han bodde i en husvagn skulle det vara ett avsnitt i “criminal minds”.

Till sist vill jag påminna om en sak som en stor del av världen verkar ha fått om bakfoten: Fifty Shades har varken med romantik eller kärlek att göra. // Tacka vet jag Outlander ♥♥♥ // En rätt lång, läsvärd recension hittas här: “Fifty Shades Freed isn´t a sexual revolution or a love story for the new millennium, it´s an ignorant, poisonus anti-feminist hate athemthat sets fire to any kind of progressive ideologies about how men and women should treat each other.”

 

 

Dela gärna! ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.