Jahapp. Bortslarvade papper. Jag som var helt säker på att jag visste var jag hade dessa papper som dokumenterat korrespondensen efter läkarbesöket jag skriver om HÄR.

Det var i fredags på förmiddagen som jag skulle plocka fram dem, strax innan jag skulle iväg på träff med en av mina förtrogna väninnor. Jag plockade fram bunten som hade förvarats på ett speciellt ställe och gick igenom kuvert efter kuvert. Mycket hittade jag, men inte just de papper jag sökte. Jag kunde för mitt liv inte begripa att just dessa papper inte var där tillsammans med de övriga som berörde samma ämne. Jag letade igenom flera ställen där de istället kunde tänkas finnas, men utan resultat.

Det var bara att ge upp sökandet, åtminstone för tillfället och bege sej iväg på träff. Min väninna visste berätta att jag haft fram pappren för att visa åt någon, och att jag därefter förlagt dem någonstans, att de fortfarande finns i mitt hem. Eftersom det gått så pass lång tid sedan jag senast brytt mej om dessa papper så har jag ingen aning om var de finns just nu. Tyvärr.

Nej, jag har inte letat hela helgen, istället har jag förutom inbokade möten vilat massor, och tänkt att inget löser sej när jag är så trött som jag är just nu.

Mobilen är nästan alltid på ljudlös, men denna helg har den även varit avstängd många timmar i sträck, även dagtid.

Det återstår nu att se om mina papper dyker upp här hemma eller om jag helt enkelt hamnar att begära ut dem från något arkiv i stadshuset.

Vissa talar om att dö-städa, alltså att man rensar sitt hem på allt onödigt så de efterlevande slipper den biten den dagen man kilar vidare från jordelivet. Själv borde jag flytt-städa, alltså rensa bort allt onödigt så det inte ska bli så jobbigt att flytta den dagen när mitt nästa hem dyker upp. Tänker mej att jag kanske kan förena nytta med nöje, så mina papper kommer fram samtidigt som jag rensar bland mina grejer och att nästa flytt går som en dans… 😉

Min älskade katt bjuder verkligen till att rensa i inredningen. Alla mina drömfångare och handgjorda masker lever i exil som bäst. Den stora snäckan och Madonnan gjord i alabaster har fått flytta in bakom lås & bom i terrariet för att inte gå i kras, och mycket annat fint har gömts undan i lådor & skåp. Hur det är ställt med mina grönväxter ska vi inte ens tala om… ;)) Det är liksom läge att göra sej av med grejer nu, göra packningen lättare på alla sätt och vis. Ska bara vila lite först! 😉

Fortsättning följer snart på ämnet maktmissbruk & myndighetsövergrepp. Läs gärna de kommentarer som inkommit på de tidigare inläggen. De är minst sagt tänkvärda, speciellt det att patienter står i beroendeställning till läkare för intyg och/eller remisser. Kommenterar gör man längst ner på sidan under varje inlägg, bara skrolla ner så långt det går om du vill kommentera. Kommentarerna ska godkännas av mej innan de blir synliga på bloggen. Tyvärr har inte min WordPress app alltid hängt med, vilket resulterat i att jag ibland hittat kommentarer i skräpkorgen flera veckor senare. Beklagar!

Ps. Om du är intresserad av en äkta Eyes-Wide-Shut mask så finns en röd/svart tillverkad i Venedig till salu på Anahand loppis i Jeppis (korsningen Herrholmsgatan / Kanalesplanaden). Passar utmärkt både för maskerad och som inredningskonst.

Nu blir det filmdags & kattgos resten av kvällen. Ormen chillar mätt & belåten i sitt nystädade terrarium.

Ha det gott så hörs vi snart!

Uppdatering: Nu har jag hittat pappren, välbevarade i mitt hem. I nästa blogginlägg ska jag visa vad läkaren skrev till svar, och överläkarens/chefsläkarens utlåtande om saken, du hittar det inlägget här: Tvångsmedicinering, svart på vitt! / Myndighetsövergrepp Del 3.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.