Vi har nu kommit halvvägs in i julkalendern som ska hjälpa dej att känna igen en narcissist i ett tidigt skede. Bakom de första luckorna har jag valt att lägga röda flaggor man lätt kan bonga redan på första träffen om man är uppmärksam, just för att livet blir så mycket lättare ju tidigare man kan förstå att lägga benen på ryggen.

Reality Tale by John Atkinson, Wrong Hands // wronghands1.wordpress.com // Kan inte annat än hålla med! ;)))

Efter mitt eget uppvaknande ur min Törnrosasömn påbörjade jag genast min efterforskning i ämnet och bland det första jag fick lära mej var att man faktiskt kan känna igen en narcissist på första träffen, och orsaken till att man ignorerar varningssignalerna är antingen det att man är så hungrig på kärlek att man ignorerar alla röda flaggor, eller att man helt enkelt inte vet att just dessa röda flaggor är tecken på en allvarligt störd människa.

Även om de flesta människor längtar efter äkta kärlek, så även jag, så handlade det inte om att jag ignorerade varningsklockorna, det handlade om att jag inte ens kände till dem. När jag väl hörde vilka de var så kunde jag med lätthet minnas tillbaka till tiden när vi blev bekanta med varann, och visst hade jag redan då tyckt att vissa saker verkade lite märkligt men jag hade faktiskt ingen aning om vad de signalerade. Önskade då så innerligt att jag hade gjort det! Redan där och då, under min första natt som undangömd så kände jag starkt att detta är något som folk måste bli medvetna om, för detta är inget som i nuläget lärs ut någonstans i vårt samhälle. Vi måste våga prata om detta, för allas skull!

Mindre än en vecka in i julkalendern blev jag väldigt berörd av all den positiva feedback jag fick ta emot via kommentarer, samtal, mejl & privata meddelanden, även från för mej helt okända personer som ville tacka och peppa! Tack till er alla, det värmer!! ♥ Berättelser om att ni först nu inser vad ni står i, att ni känner igen er partner i varenda lucka hittills och att det känns som om ni vaknat upp av en riktig ordentlig käftsmäll som kallas reality-check. Visst kunde jag lätt känna mej som en glädjedödare om det inte vore för det faktum att det är narcissisterna som förstör andra människors liv, inte vi som skriver om typiska kännetecken på dessa narcissister. Och har man hittat hit till bloggen så har man nog gjort det av en orsak… Även uppskattande mejl från kvinnor som redan varit fria både kortare och längre tid värmer, ni som inte kan skriva öppet eftersom ni har delad vårdnad om minderåriga barn med en narcissist. ♥

Jag har även fått kritik för att jag blockerat någon ifrån att kommentera på min blogg och jag vill här passa på att bemöta det påståendet som verkligen förvånade mej eftersom ingen blivit medvetet blockerad från min blogg. Det enda jag kan tänka mej att hänt i detta fall är att den osakliga kommentaren som skickades anonymt till mej den 15.11 kl.19:34 som jag senare slängde i papperskorgen kommer från samma IP-adress som den som påstår sej vara blockerad från att kommentera på bloggen. Jag kan tänka mej att det fungerar som så att om jag slänger en kommentar i papperskorgen så hamnar allt från samma IP-adress automatiskt i skräpposten framöver. Har något hamnat i soporna så brukar det nog ligga där av en orsak, och den tiden är definitivt förbi att jag ens skulle tänka tanken att börja rota i soporna bara för att få ta del av vad någon fegis, som inte ens vågar stå för sina åsikter med sin egen identitet, har att komma med.

Är det något som jag känner att behöver ventileras så tar jag det nämligen numera direkt med polisen och jag uppskattar att de nu är ännu fler som känner till hotbilden samt både nya & gamla bevis. Att de härmed ofta kör förbi och kollar så allt är ok hos mej är ju bara trevligt! :))) Guldstjärna till er, polisen i Jeppis!! ♥

Fördelen med att bo i en småstad i Ankdammen är att här hänger Spiderman med snutarna och jag behöver inte ens ta en kölapp utan släpps direkt in för privata samtal. Ömsesidigt uppskattade samtal. ;)) //Bild från min privata instagram @oasenprana

Inlägget som föranledde den osakliga kommentaren handlade förresten om Triangeldrama: Hur narcissisten slår fler flugor i en smäll.Tydligen ett lika känsligt ämne som Lucka 3 av vissa reaktioner att döma? Inte vidare fiffigt att vara så korkad att man lämnar andra spår efter sej än de man planerat & planterat när man smyger sej in i huset jag bor i för att försöka skrämma mej till tystnad…;)) Det om det.

För att vi ska se någon ände på denna julkalender och inte hålla på långt in i januari så har jag medvetet tryckt in mer än en röd flagga bakom vissa luckor, såna som lite hör ihop med varandra på något sätt. Fortfarande försöker jag hålla dessa luckor ganska kortfattade med respekt för att många har bråda tider i december och jag anser att det är viktigare att budskapet går hem än att jag broderar ut texten som om jag skrev en roman. Den kan vi gott spara till senare ;))

Ja, och om vi nu skulle vilja vara petiga med källhänvisningar: Vem var det som först lärde mej hur man känner igen en narcissist på första träffen? Jo, det var självaste Sam Vaknin. Efter att ha tagit del av en hel del av det han, som gift, dubbel-diagnosticerad narcissist lär ut, insåg jag dock att även han har en egen dold agenda att manipulera sin omgivning och sedan dess är det även många andra som bidragit till mina vidgade vyer. Återkommer till några av dem vid senare tillfälle, de som jag verkligen vill rekommendera, de som har rent mjöl i påsen. Men innan dess ska vi så klart öppna alla luckor i julkalendern och förhoppningsvis hinna njuta och ha det alldeles, alldeles underbart! ♥

 

Dela gärna! ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.