Lucka 16

Finns det något mysigare än att njuta framför en brasa i vintertid?

Jag förstår att de som måste elda för att hålla värme i hemmet kanske inte alltid njuter av att bära in ved och elda, men om så inte är fallet så tror jag att det för många är både en njutning och tillfredsställelse att göra upp eld och hålla brasan vid liv. 

Den som kan elda hemma är bara att gratulera, speciellt om det finns annan grundvärme så eldandet är mer en mysfaktor än nödvändighet. Har man en gårdsplan kan man kanske ha en eldkorg ute på gården ifall man inte kan elda inne? Har man inte heller möjlighet till det kan man kanske passa på och njuta av en brasa utomhus vid någon rastplats, kanske längs med någon vandringsled? Eller så tänder man bara ett levande ljus istället – bättre än ingenting! Se bara till att inte lämna de levande ljusen obevakade, minns att alltid släcka dem innan du lämnar rummet/hemmet, eller innan du somnar! 

Hemma hos mej, utsikten från skönaste soffhörnan. Zacks terrarium i bakgrunden har LED belysning. 

Vill du njuta av en sprakande brasa utan att behöva bära in ved, så kan du alltid klicka på länken här nedan, och med fördel överföra den brasan till din tv-skärm, helt utan brandrisk. Sen lägger du på din favorit julmusik i bakgrunden, värmer lite glögg och knaprar på en pepparkaka eller två. 

Enjoy: 10 timmars sprakande brasa i full HD: https://www.youtube.com/watch?v=ZY3J3Y_OU0w&feature=youtu.be

Dela gärna! <3 

Ps. Vill du ta del av fjolårets julkalender med röda flaggor på narcissism så hittar du Lucka 16 (2017) här: https://lyckligarenu.com/lucka-16/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.