Lucka 6

 

 

Ett av de absolut bästa hälsotipsen som finns att fås, enligt min mening, är att vända sej till homeopatin. 

Om du “bara” är ute efter att behandla akuta åkommor så som t.ex. stukade fötter, magsjuka eller baksmälla så kan du gott inhandla din egen homeopatiska medicin utan desto större utredning. Om du däremot lider av något som klassas som kroniskt av sjukvården, t.ex. astma, så bör du boka tid hos en homeopat för att denne ska kunna göra en utredning av dej och hitta rätt preparat som passar just för dej, för att grundorsaken till din astma ska kunna botas, inte bara symptomlindras.

 

Just nu har Helios i England finfina julerbjudanden på sina behändiga kit. Man får 40% rabatt om man handlar 5 eller fler, så varför inte passa på och skaffa några kit tillsammans med dina vänner? Eller köp själv för att ge bort i julklapp? Erbjudandet gäller till 20.12, eller så långt lagret räcker. Jag har själv blivit positivt överraskad av den snabba leveransen de gånger jag själv beställt därifrån. Ännu snabbare leverans har jag upplevt när jag passat på att stuka fötterna hemma hos någon som har ett helt apotek av homeopatiska preparat till förfogande, och det har verkligen lindrat smärtan och påskyndat läkningen. ;))

 

Understöd After Eights ungdomsarbete genom att lägga klapparna i snygga jutepåsar från GROW. Oh Joy!

Men ska man inte handla lokalt, eller åtminstone inhemskt?? Tja… Är medicinerna du annars äter lokalproducerade, eller ägda av finska företag?? Men jo, jag förstår hur du tänker, och visst är det en bra idé att stöda småföretag och ideella organisationer också när julinköpen ska införskaffas. Eftersom jag själv bor granne med det underbara After Eight så kikade jag in där igår på väg hem från ett möte i stan, och passade på att stöda deras fantastiska ungdomsarbete genom att handla i deras ljuvliga GROW butik. Och vill du ha kontaktuppgifter till en väldigt duktig homeopati-studerande som finns i Jakobstad (och en annan i Kronoby) så kan jag också hjälpa dej med det… ♥

 

♥Varsågod, här är länken till Helios Homeopathy (sidan är på engelska, men har även finska som alternativ i menyn uppe till höger)

♥Den som vill läsa lite mer om hur medicineliten jobbar för att smutskasta bl.a homeopatin kan göra det här i denna artikel där Sara Boo från National Health Federation tar upp ämnet och även berättar om alla vetenskapliga undersökningar som talar för homeopati: Yle hänger ut hälsofrihetesorganisationen NHF Sweden och bryter samtidigt mot pressetiska seder.

 

∼Med det vill jag önska Finland en fin självständighetsdag, må vi alla få ha bestämmanderätt över våra egna kroppar!!∼

 

Dela gärna! ♥Ps. Om du vill läsa fjolårets julkalender som innehöll varningssignaler för att hjälpa dej känna igen en narcissist tidigt, kanske redan på första dejten, så hittar du Lucka 6 (2017) här.

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.