Lucka 9

Något av det absolut bästa beslut jag någonsin har gjort har varit att sluta ta del av nyheterna på tv, radio och dagstidningar. Jag minns inte exakt vilket år det var, men jag tog beslutet av två orsaker: 1. Jag visste att ingen person mår bättre av att hela tiden ta in så mycket elände som ständigt rapporterades. 2. Jag upptäckte fler och fler lögner som serverades som dagens sanning åt folket, och det var inget jag ville understöda. 

Med tiden valde jag att även lyfta ut tv´n helt och hållet, ett beslut jag aldrig ångrat. Visst går jag miste om en hel del som de flesta andra verkar ha på klart, speciellt när det gäller kändisar, men att det skulle handla om en förlust för min del kan jag inte se. Tvärtom. Jag litar på att om det är något jag verkligen behöver få veta så får jag den information jag behöver. 

Nyligen var det någon som hade fotograferat ledaren i vår lokaltidning och publicerat i en sluten facebookgrupp, och det övergår mitt förstånd att nån ens är villig att betala för den smörjan som där stod skriven. Att det sen är just dessa personer som är med och bestämmer vad som är fake news eller inte är rent av skrattretande. Eller vilka källor som är trovärdiga och vilka som inte är det. Att folk tror på dem är rent av sorgligt. De gör ju inte ens en höna av en fjäder, utan de gör en hel hönsfarm ur tomma intet med diverse härskartekniker. 

Så ja, varför inte säga upp din prenumeration och stäng av nyheterna och alla rappakaljaprogram på radion?? Jag lovar, du kommer inte bara att må bättre, du kommer även att bli klokare. Här berättar Linda om hur det hon kallar systemmedia har behandlat henne, samtidigt som hon på slutet tipsar om ypperliga tidningar som man kan ha på sitt frukostbord istället: http://vaccin.me/2018/12/06/att-grava-sin-egen-grav-systemmedias-satt-att-hantera-vaccinfragan/

Dela gärna! <3 

Ps. Om du vill ta del av fjolårets julkalender som innehöll varningstecken på narcissism så hittar du Lucka 9 (2017) här: https://lyckligarenu.com/lucka-9/#more-682

Ps.2 Minns att kolla in dagens lucka hos Morotsliv för att lära dej hur man tillverkar Guldmjölk! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.