Igår hade jag ett väldigt givande samtal med en god vän, en god vän som läser alla mina blogginlägg och ger mej värdefull feedback när det behövs. Jag insåg efteråt att jag behövde redigera inlägget Min syn på narcissism #2, så nu har jag gjort det, förtydligat vissa detaljer som jag hade slarvat mej igenom när jag var lite trött och sliten här mellan jul och nyår.

Befinner du dej i närheten av Meretes butik i Umeå så rekommenderar jag verkligen ett besök hos henne! Produkten längst till höger är laglig inom EU men jag valde att ha kvar omslagspappret när jag fotade för att slippa en eventuell skitstorm online… ;)) //Bild från min privata instagram @oasenprana

Jag har fått stor hjälp av flera olika alternativa behandlingsformer under min återhämtning, och jag har redan berättat om akupunktur HÄR och nämt lite om hypnos HÄR. Homeopati hade jag tidigare bara testat vid akuta åkommor som hjärnskakning och stukade fötter, så jag kände att jag även ville testa det för att rensa ut gifter ur kroppen, något som inte sällan är en grundorsak till utmattning. När det inte handlar om akuta krämpor utan lite allvarligare saker så behöver man först ha en grundlig konsultation med en homeopat för att hen ska kunna hitta rätt preparat eftersom det finns flera alternativ för vissa besvär. Strax innan jul fick jag mitt preparat och jag visste att om det var rätt preparat för mej så skulle mina symptom förvärras under den första tiden, att det är en indikation på att det är rätt preparat som hittats. Ja, jag är helt säker på att det är rätt preparat, för flera av symptomen blev värre och när jag nu läser om preparatet på nätet så är det som att läsa om mej själv, både om personlighet, livserfarenheter och hälsoutmaningar. Jag kan inte annat än fascineras över hur häftigt det är, hur en liten droppe under tungan kan ha en sån stark effekt. Att det faktiskt handlar om att bota, inte bara för att lindra symptom och göra mej till livstidsprenumerant på syntetiska droger.

Inte är det konstigt att vi har starka krafter i samhället som gör allt för att svartmåla alternativa behandlingsformer som t.ex. homeopati och kolloidalt silver, ämnen som bevisligen hjälper väldigt många till en bättre hälsa helt utan biverkningar, men som inte går att patentera. Ämnen som alla kan framställa själva på egen hand om man inhämtar kunskapen. När jag ser hur fult media behandlar de som lurats att medverka i tv program så håller jag fullständigt med Michael Cross som jag nämner HÄR, att vi måste lära oss förstå hur psykopater tänker för att vi ska kunna förstå varför världen ser ut som det gör idag. På klassiskt narcissistiskt sätt så ska den som ens är lite kritisk till syntetiska mediciner hängas ut i media och göras narr av, och sen följer en hel mobb av vuxna människor på och tycker att myndigheterna borde omhänderta friska, harmoniska barn. Vad är det med folk??

Nyligen läste jag om 3-åriga Sonja som alltid bott med sin mamma, en mamma som alltid gjort det hon ansett vara det bästa för Sonja. Det blev en vårdnadstvist om Sonja, trots att hon aldrig bott tillsammans med sin pappa eftersom han stack när hon var nyfödd. Frivilligt. Hon har aldrig vistats några längre stunder med honom. Vapnet som användes i den vårdnadstvisten var att mamman fortfarande ammade dottern, att dottern aldrig vaccinerats, att hon var hemma med mamman och inte på dagis. Domen blev att pappan fick ensam vårdnad om Sonja. Där är hon nu, hos en man som hon knappt känner. När han jobbar på dagarna så är det hennes farmor som sköter henne. Sonja vill hem till sin mamma, det säger hon i telefon under de få minuter hon tillåtits prata med sin mamma innan pappan eller farmodern avbryter samtalet. Sonjas mamma sitter hemma och väntar på att få hem Sonja igen, till hennes trygghet. Kom inte och säg att den domen är för barnets bästa!!

vi som stödjer sonja lorentzon

Som sagt, man måste förstå hur psykopater tänker för att förstå varför världen se ut som den gör idag och ärligt talat så tycker jag att de börjar ha spelat ut sin roll nu.

 

Dela gärna! ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.