Jag tvekade inte en sekund när han bad om mitt nummer, och jag väntade faktiskt ivrigt på att han skulle höra av sej. Vilket han tack och lov gjorde!


Det är ingen hemlighet att allt omkring sonens anafylaktiska chock har tärt rejält på mina krafter (Om du inte har läst det inlägget kan du göra det här: https://lyckligarenu.com/den-anafylaktiska-chocken-som-kunde-ha-dodat-min-son/ ) och jag hade redan tidigt i december fridlyst hela januari för att hinna ifatt mej själv och kunna ta hand om sonens hälsa på bästa sätt. Som egen terapi har jag stickat en hel del vantar och sockor (vem skulle ha trott det?? ;))) samtidigt som jag kollat intressanta dokumentärer och gjort en del efterforskningar på ämnen som lockat och stundvis roat mej, gosat med husdjur, vilat, samt umgåtts med mina närmaste vänner. Min aktivitet på bloggen och sociala medier har varit så gott som obefintlig.

I slutet av januari var det dags för minimässan ”Hela dej i balans”, och kvällen innan hade jag äntligen kommit mej för att se dokumentären Root Cause, som handlar om rotfyllningarnas skadliga inverkan på vår hälsa. Visst hade jag redan tidigare både hört och läst om sambandet mellan rotfyllningar och hjärtattacker, precis som sambandet till bröstcancer, och visst har jag tänkt att jag måste dra ut de två rotfyllda tänder som jag har, innan jag faktiskt får cancer i mitt vänstra bröst. Men, det var först när jag såg dokumentären (som hittas på Netflix) som jag kände en stark beslutsamhet att helt strunta i fåfängan och så fort som möjligt boka tid till en holistisk tandläkare för att göra slag i saken. Kanske var det just därför som David och hans Metatron fångade min uppmärksamhet på minimässan i Nykarleby. Jag var nämligen där som sällskap åt en av utställarna, en blivande homeopat, och i samma lilla rum, rakt i mitt synfält, fanns David och hans dataskärm, och jag kunde inte låta bli att fascineras över tekniken, som visade sej vara en rysk uppfinning som används av många läkare och terapeuter runt om i världen både för diagnostik och för effektiv behandling. Jag ville absolut veta mer, och David lovade skicka info via WhatsApp om han fick mitt nummer, vilket han självklart gjorde. 

Metapathia Hospital

Det dröjde inte alls länge innan David hörde av sej, så ganska snabbt hade vi bokat in en tid för undersökning av min son, för jag ville verkligen veta hur det såg ut med hans inre organ och allergener, inte minst med tanke på att han är utsatt för mögel i sin skola. På självaste Runebergsdagen styrde vi kosan mot Vasa och Wasa Wellness där David tar emot sina klienter. Vi hade 90 minuter till vårt förfogande, och det var helt otroligt vad vi hann med på den tiden. David var väl insatt i mina frågeställningar redan vid vår ankomst eftersom att han hade läst blogginlägget om den anafylaktiska chocken, som han enkelt hade översatt till sitt modersmål spanska genom att välja språk i menyn nere på sidan. Han sa att det hade översatts till en väldigt bra spanska dessutom, vilket självklart var roligt att höra. Sonen läser visserligen spanska, och även om David förstår lite svenska så kommunicerar vi på engelska, efter allas bästa förmåga.

Undersökningen går till så att klienten sitter bekvämt på en stol eller i en fåtölj och sätter på sej något som liknar ett par hörlurar, men inte ovanpå öronen, utan mera vid tinningarna. Därefter förs information från den vänstra hjärnhalvan till datorn, där man kan se allt i realtid. Det finns ett slags symbolspråk med färgkoder som gör det enkelt för ett tränat öga att hitta sånt som behöver ses närmare på, och programmet tillåter att man zoomar in ända till DNA-nivå. Man kan alltså se allt som har med hela kroppen att göra, inklusive känslolivet. 

“Hjälmen” som klienten har på sitt huvud både under scanning och behandling med Metatron.

Det som är otroligt spännande, förutom att programmet även hittar skadliga bakterier, virus och parasiter och kan behandla dem, är att det även visar vilka sjukdomar som håller på att utvecklas, redan innan de har manifesterats rent fysiskt, så man kan alltså behandla dem rent förebyggande, för att vända sjukdomsskutan. Man motar Olle i grind, oavsett vilken sjukdom det gäller.

Jag kommer inte att avge full rapport på vad min sons undersökning visade, för det är hans privatsak, men jag uppskattar stort att vi förutom Davids kloka funderingar även fick 15 sidor utskrift med oss hem. På de pappren kan vi bl.a läsa om hans allmäntillstånd, hans allergener, vilken kost som är välgörande för just honom, och vad han bör undvika. Vi vet vilka organ som mår bra, och vilka som mår mindre bra, och varför. Vi vet att han har på tok för mycket arsenik i kroppen. Vi vet att hans starka friska hjärta reagerar negativt på kemikalier i livsmedel. Vi behöver inte gissa eller tro, utan vi vet. Det allra bästa av allt är att vi inte bara vet vad som är fel och vad det beror på, utan att vi även får en helt ofarlig behandling för att programmera om det som gått snett. Tekniken är underbar, även om det inte är nån Quick fix. Det tar ju 21 dagar för hjärnan innan ny information blir en vana. Det gäller fortfarande att undvika att utsätta kroppen för det som är giftigt, vilket borde säga sej själv. Tyvärr är det lättare sagt än gjort när det kommer till mat i allmänhet, och skolmat i synnerhet. För om inte ens livsmedelsproducenterna själva vet vad de har i sina produkter, hur ska då skolköken veta vad de serverar?? Hela den biten tycker jag att är betydligt värre än det som många kallar klimatångest, för jag tror helt säkert att planeten kommer att överleva oss med god marginal, medan vi systematiskt förgiftas av ”hemliga kryddblandningar” med suspekt innehåll. Därmed inte sagt att vi inte ska värna om miljön -jag är allt för att leva i harmoni med naturen, så gott det bara går.

Sonens vackra, starka, friska hjärta fick så mycket beröm att jag bara måste ta en bild!

Något som jag aldrig skulle göra är att gå på mammografi, och detta säger jag utan kritik mot de som tycker att mammografi är en bra sak och väljer att gå på de undersökningarna. Så länge vi själva får bestämma över våra egna kroppar är jag nöjd (för det är, och ska vara, en mänsklig rättighet!!). Istället för mammografi hade jag tänkt gå på thermografi, som till skillnad mot mammografi är helt ofarligt, och som dessutom kan upptäcka början till cancern långt innan den manifesteras som tumörer. För vet ni, cancern faller inte ner från himlen av en slump, det finns alltid en orsak, precis som läkaren/författaren Antti ”ett medicinfritt liv” Heikkilä säger. Jag vet att under april månad finns det möjlighet till thermografi både i Vasa och Jakobstad, men inte via sjukvården, utan via hälsorörelsen, så passa på ni som är intresserade! Den som vill ”annonsera” tid & plats, samt kontaktuppgifter för bokningar är välkommen att göra det i kommentarsfältet under detta blogginlägg. Jag bjuder på utrymmet, varsågoda! 

Själv kommer jag att boka in mej hos David istället, för var annanstans kan man få en sån omfattande analys på bara 90 minuter??  Samtidigt känns det lite som att lägga sej under ett gigantiskt mikroskop, där allt från skelett, inre organ, muskler, mikrober, mineraler, chakran och meridianer analyseras och kommer på utskrift tillsammans med ens dominerande känslotillstånd och karaktärsdrag, mm. Det är så heltäckande, som en kombination av bl.a mammografi, muskeltest, ultraljud, röntgen, gynekologi, blodprov och hårmineral-analys. Förutom det så förstår David att människan är en helhet, och att hela helheten också ska beaktas och behandlas som en helhet, känslolivet inkluderat. Han känner till den kinesiska medicinen, hur alla organ är kopplade till olika känslor, och hur de interagerar med varandra. Han besitter även urgammal kunskap som shamaner i Sydamerika använder sej av, och tvekar inte att ge energibehandlingar när han ser att det behövs. Förutom dessa behandlingar så erbjuder David även Shitasu-massage, som han utövat sedan 1990, och man kan boka tider både i Vasa och i Esbo. Om intresset är stort i Jakobstad så kan vi säkert bjuda in David hit vid tillfälle, bara låt mej veta.

Jag vet inte om du tror på ödet, men jag tror inte att det var en slump att David dök upp helt plötsligt, för han har verkligen varit en välsignelse i den process vi är i just nu, och personkemin klickar också med min son, vilket är mer än viktigt när det kommer till att vara öppen för livsstilsförändringar. 

Hälsofrihet är viktigt för mej, att vi själva ska få bestämma över vår egen kropp, och om det är något jag gillar med Metatron så är det att den förutom tillförlitlig diagnostik även ger förslag på olika behandlingsmetoder, varav ett av dem är homeopati -och då tydligt uppger vilka preparat som passar just den individen för en viss åkomma, och ett annat preparat för en annan obalans. Den som vill vända sej till sjukvården för ytterligare utredningar och behandlingar har alla möjligheter att göra det, för det är upp till klienten vad man gör med den informationen man får från en undersökning, men en sak kan jag med säkerhet säga: Vi skulle aldrig ha fått en sån omfattande undersökning via den kommunala sjukvården, och absolut inte så snabbt, enkelt och kostnadseffektivt! Jag är riktigt imponerad, och till det krävs det en hel del. Faktiskt. 

När man upptäckt något som man tycker att är helt makalöst bra, så vill man självklart dela med sej och  tipsa andra som man tror att skulle ha minst lika stor nytta som man själv har haft. Så varsågoda, här får ni ett av mina allra bästa tips för år 2019: Boka tid till en Metatron-undersökning hos David, och gör det nu, bara ni sparar ett par tider åt mej till lite senare i vår, för klockan den tickar; David planerar att flytta tillbaka till Sydamerika om ungefär ett år, eftersom hans mamma börjar uppnå en aktningsvärd ålder och han vill finnas där för henne på ålderns höst. Självklart önskar jag att David gör gästspel i Finland även längre fram, vilket inte är helt långsökt eftersom hans vuxna dotter bor här, så jag hoppas på flera återseenden med både honom och hans Metatron, fullt medveten om att det inte är en självklarhet.

Jag vill klargöra att även om det är apparaten som är helt fantastisk på att diagnosticera och behandla, så är jag djupt tacksam för sättet som David har bemött oss på, och hans genuina vilja att hjälpa oss få svar på vissa frågor. Förutom hans behagligt ödmjuka sätt, så finns det massor av empati och humor som kommer väl till pass både för oroliga mammahjärtan och finurliga tonårsprotester. Lägg därtill massor av visdom. Massor. 

På vändagen när jag åt hotellfrukost med en av mina närmaste väninnor, så slog det mej vilka otroliga likheter det finns mellan hennes och Davids sätt att jobba, även om det vid en första anblick kanske inte verkar så, och jag förstod helt plötsligt så mycket mer än jag hade gjort hittills i detta liv, och jag kände en sån stor tacksamhet för att vägar korsas precis när de ska, och för alla dessa otaliga synkroniciteter som är som glödande ledtrådar i mörkret. 

Efter att jag hade kollat på Root Cause hade jag varit fast besluten att dra ut de två rotfyllda tänder som jag levt med i onödigt många år, och jag tänkte att när de väl är borta ur kroppen så skulle jag lägga krutet på att rensa ut skräp ur kroppen. Jag hade faktiskt både hunnit vänja mej vid tanken att bli ”en tandlös gumma”, samt bokat in en tid till favorittandläkaren, när jag insåg att det inte nödvändigtvis behöver vara den fiffigaste vägen för mej att vandra eftersom det allt som oftast finns känslomässiga orsaker bakom alla sjukdomar. Jag umgås med få, men väldigt kloka människor, så jag påmindes om saken tidigare i veckan. Tack för det! ️

Efter lite stilla kontemplation fattade jag ett nytt beslut, och det var att verkligen gå till roten med det hela, och den roten är betydligt djupare än bara ett par tänder. 

Idag hade min son sin tredje Metatron-behandling hos David, och precis som planerat så började vi denna träff med att jag fick en shamansk behandling först, för att städa upp i min aura. David förklarade hur processen skulle gå till, och jag kände mej väldigt trygg och väl till mods. Att han är ”the real deal” råder det ingen tvekan om, och han gjorde ett fantastiskt arbete med att lossa och rensa bort en hel massa bördor som jag burit på. Kroppen blev betydligt lättare där jag satt. Mot slutet av behandlingen fick jag uppleva ett kraftfullt, men behagligt ljus, en känsla av harmoni & glädje, och tårarna de rann fastän jag var fullständigt avslappnad med slutna ögon. Den känslan var helt ljuvlig, och den sparades omsorgsfullt inne i min kropp, för mej att avnjuta när helst jag önskar, och för mej att ge åt andra om jag så vill. När min behandling var klar och jag hade torkat mina tårar och kramat om David så gick han ut och hämtade min son som hade chillat i en av de sköna sofforna i väntrummet, medan jag själv slog mej ner i en av fåtöljerna i behandlingsrummet för att än en gång följa med sonens Metatron-scanning & behandling. 

Just nu är jag så lugn & lycklig, och enormt tacksam för allt det som David har gjort för oss!! Strax innan vi tackade för oss så berättade jag för honom att jag slutligen bestämt mej för att inte dra ut mina tänder, utan att istället anlita honom och hans Metatron, och att jag vet att det är rätt beslut för mej. Han lät mej förstå att han även har goda erfarenheter av att behandla munhålan med Metatron, och att vi kan börja redan nästa vecka. Så ja, det är bara att lägga till tandvård till den gedigna listan över vad Metatron har kapacitet för.

Jag ser självklart fram emot nästa vecka, och önskar att alla skulle ha tillgång till en sån som David! 

Jag vill även dela med mej av en bild som togs på Malmska sjukhus, strax innan vår avfärd till Vasa på Runebergsdagen. Här tappas sonen på 9 rör blod, för allergitest med remiss från barnpolikliniken. Trots att jag hade begärt, vid tre olika tillfällen, av tre olika personer, att även MSG (natriumglutamat, E621) skulle testas så blev det nobben på det, bara ”vanliga, välkända” allergener ska testas. Resultatet kommer att ta ca 3 veckor, och vi kommer att få ta del av dem vid ett läkarbesök i mars, sen kan vi kanske få remiss för ett pricktest till Vasa sjukhus, efter det, för att kolla natriumglutamat. Pricktest?? Varför inte något tillförlitligare på just det ämnet?? Det finns ingen ursäkt att inte använda t.ex ELISA test, och då specifikt Sandwich ELISA. Nån som kan lägga ihop 2 + 2  ?? 

Ps. Damen som tog blodproven var helt underbar, guldstjärna i kanten för henne!

Tack gode Gud för ”alternativa” behandlingar, det säger jag bara!

Vill du boka tid till David Paloma så kontakta honom på: 040 8793708. Adressen till Wasa Wellness är: Långviksgatan 13, 65100 Vasa. Det är också fullt möjligt att boka tider i Esbo/Helsingfors till lördag 02.03 och måndag 04.03.

Skärmdump på Davids WhatsApp-profil, inklusive hans finska mobilnummer.

Priset för 90 minuter är 150€, och då ingår förutom diagnosticering och behandling även preparat för behandling hemma. David ger kostnadsförslag i de fall man är i behov av flera behandlingar, eller ifall man är flera i samma familj som vill använda sej av hans tjänster “samtidigt”. Rekommenderas varmt! 

METATRON-Diagnosis & Treatment: Harmonized Microorganism, Emotions on Balance & Organs Revitalization.

Det finns idag två Metatron apparater i Finland, och David har ett nära samarbete med företaget Harmony & Light och de kommer på sikt att expandera Metatron verksamheten till resten av Skandinavien. Du hittar deras hemsida här: https://www.harmonyandlight.fi

Vill du se en video som handlar om METATRON kan du klicka på denna länk: METATRON Harmony of Life

Vill du veta mer hur en Shiatsu-behandling går till kan du kolla här: https://www.youtube.com/watch?v=HPOxO-1sJBo

För den som det intresserar, här är en länk till trailern för Root Cause: https://www.youtube.com/watch?v=lyW-GHVndGs


Sist men inte minst: Hjärtligt TACK till David & Mina varmaste gratulationer till Davids mamma som fyller 90 år idag!

Dela gärna! ✨🙏🏼💖

11 reaktioner till “Einstein, David & Metatron

  1. David kommer att vara i Jeppis torsdag 14.3 & fredag 15.3. Finns ett par lediga tider på fredag! Gällande thermografi: Det är Britt-Marie Löw på Friskvårdsakademin Lotus Energy som har hand om bokningarna i Jeppis & Kaitsor. Jeppis 23.4 (?) & Kaitsor 24-25.4 (Marias Hälsonycklar).

 1. Jag skulle också vilja veta plats och tid för termografin (i Vasa).
  Håller med om att vi måste få behålla rätten över att bestämma över våra egna kroppar och tack och lov för att det finns alternativa/komplementära behandlingar!

  1. Du kan kontakta Ann-Katrin Backman på Friskvårdsklinik Natur & Hälsa (Närpes) gällande thermografin i Vasa (Brändö). Nån gång i April, vet inte om det är före eller efter tillfällena i Jeppis & Kaitsor.
   Ja, det är en valfrihet som borde vara självklar, speciellt i länder som påstår sej respektera mänskliga rättigheter.

    1. Vad konstigt. Det finns nämligen ett Facebook evenemang 24-25.4 som heter Thermografi – alternativ mammografi, och där står hon som värd, hos Marias Hälsonycklar i Kaitsor.

     1. Jag frågade efter tid till David 15.3 . Men det är någon annanstans då? Missuppfattade nog ditt tidigare inlägg Skicka gärna personligen på email uppgift var finns om finns plats ännu 🙂

     2. Då förstår jag att det blev knasigt. Ursäkta om jag var otydlig! Jag återkommer strax på e-post gällande Davids schema för 15.3 i Jeppis. 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.