Vet inte om det beror på Merkurius retrograd, frassmånaden eller fullmånen men oj vilka spretiga meddelanden som dykt upp i min inkorg under påsken! ;)) Flera gånger har jag plockat fram datorn för att fortsätta skriva om kvinnliga narcissister, och lika många gånger har jag kommit helt av mej och skjutit upp det hela. Att jag faktiskt har ett liv verkar förvåna vissa. Kanske beror det på att jag inte längre känner en skyldighet att svara allt och alla 24/7?? Kanske beror det på att jag inte berättar till höger och vänster om mitt privatliv, att jag har en överenskommelse med mina barn att aldrig skriva om dem, varken här på bloggen eller på sociala medier (med undantag för vissa instagrambilder som publicerats med lov) och därmed utelämnar mycket??

 

Glad Påsk!

Om jag ligger hemma i soffan och har en konversation med någon över nätet eller läser en intressant artikel som någon skickat åt mej så syns det troligtvis att jag är online, men det betyder ju INTE att jag är tillgänglig som bollplank åt vem som helst just där och då, någon som kanske nått det där stadiet när salongsberusningen övergått till att vingla mellan självömkan, bitterhet, skuldbeläggande och elakhet. Speciellt det näst sista riktat mot mej om jag inte genast släpper allt jag har i händerna för tillfället?? Trodde att jag hade varit tillräckligt tydlig tidigare i inlägget om gränser, men tydligen inte. My bad. Ett förtydligande från min sida: Jag prioriterar inte nonsens meddelanden när det finns desto trevligare frågor som också väntar i inkorgen! Tre av de trevliga frågorna kan jag ju svara på nu eftersom jag sitter här och frågorna kommer från tre olika läsare.

  • E undrar vilket homeopati-preparat jag kommer att ta som näst. Orsaken att jag inte svarat ännu beror på en kombination av tillfällig tidsbrist, annat som pockat på min uppmärksamhet samt att inget ännu är ristat i sten även om det finns en stark kandidat. När det gäller homeopatiska preparat så är det upp till homeopaten att göra ett ordentligt detektivjobb för att hitta rätt preparat för den enskilda klienten, alla med samma krämpor får ju inte hjälp av samma preparat och detta vet jag att E är medveten om, klok som hon är.
  • M undrar om jag kan ge tips kring att resa till Indien. Vid tillfälle, jag lovar, men det viktigaste: Minns att skaffa visum i god tid. Om man har ont om tid kan man satsa på ett elektroniskt visum men det är bara i kraft 30 dagar och begränsar en på så sätt att det bara gäller en inresa så det finns inte utrymme för någon avstickare till något annat land i närheten (typ Sri Lanka eller Maldiverna) även om billiga flyg skulle hittas. Se till att passen är i kraft med god marginal när ni ansöker om visum. Ta med KS är ett annat hett tips.
  • K undrar om jag känner någon som kan se var försvunna saker finns, ett pass är försvunnet. Passet hittades innan jag ens hade svarat. Dessvärre verkar ett annat pass vara försvunnet istället. Mitt bästa tips är att be att ens undermedvetna berättar det man behöver se i följande natts dröm ifall man inte känner någon expert på ämnet.

I inkorgen ligger även ett obesvarat meddelande från en man som hoppas på svar gällande “fler frågor om narcissism”, men eftersom jag inte hittar en endaste fråga i det meddelandet så har jag inte tagit mej tid att formulera och skicka ett svar. Så ifall du har konkreta frågor som du tror att jag kan svara på, hör gärna av dej igen så ska jag göra mitt bästa. 🙂 Däremot svarade jag spontant på ett väldigt romantiskt meddelande tidigare idag, dock utan samma värme… ;)) Jag är tydligen urusel på att flirta… ;))

Jakobstad, 30.3.2018

Sa jag att jag faktiskt har ett liv?? Förutom att göra det lite påskfint hemma så har vi kalasat på godsaker, njutit i solen och varit på bio för att kolla filmen om påsk ur Maria Magdalenas perspektiv. Vad jag inte visste var att Vatikanen hade godkänt Maria Magdalena som den främsta av Jesus apostlar år 2016. Det var på tiden, allt annat vore pinsamt med tanke på alla de dokument som blivit offentliggjorda tack vare internet. På hemvägen gladdes vi åt påskhäxorna som hade nån form av kvastgymnastik framför Rådhuset och idag har jag laddat upp för de modiga påskhäxor som vågar sej fram till min dörr, klippt hår och tagit emot delikata godsaker av påskharen som kikade in. Tack & Mums!! ♥

Fortsättningen på ämnet kvinnliga narcissister skjuts upp ännu en gång till en annan dag, även om den ursprungliga rubriken för dagens inlägg var “Tre narcissistiska kvinnor jag haft i mitt liv.”.  Nu tänker jag nämligen hänge mej åt något helt annat resten av kvällen. Önskar dej en skön fortsättning på påskhelgen, håll i kvasten och var rädd om dej! ♥

 

Dela gärna! ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.